2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 68 پست
ولی من دنبال راه خلاصی ام ن نصیحت

صدتا تاپيك تو همين ني ني سايت هست كه با يه سرچ اينترنتي جوابتو ميگيري نياز به تاپيك زدن نيست

شروع رژيم:  ۲۹ اسفند ۹۸ قد :١/٦٦ ، وزن فعلي :۶۱ . وزن هدف : ٥٣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی رو حاملگی بالایه ۱ماه جواب میده???چجوری بخورم خشک یا دم کنم

بابا اینجوری ک نمیشه رفیق دکتر ی چیزی باید بری دکتر خاله شوهرم خودش دکتر بود دوست دکترش بهش دارو سقط شد ،سر خود کاری نکن ب نظرم یکم ریسک بعد یکم بیشتر فکر کن بچه نداری ؟

ببین خواهشا با این کارا خودتو تو عذاب ننداز اگه نخواد سقط بشه با این چیزا نمیشه. برو لااقل به دکتر بگو. شاید بهت راهکار داد. شاید کمکت کرد. تو الان پنج هفته ای این کارا فقط ناقص میکنه بچه رو. به این حرف توجه کن. بچه ی ناقص یه عمر پشیمونی داره. 

یعنی رو حاملگی بالایه ۱ماه جواب میده???چجوری بخورم خشک یا دم کنم

نخور.تو هفته اول و دوم به کار میاد الآن خودت ی چیزیت میشه از ما گفتن :_

من عاشق اینم که کاری کنم٫کسایی که از من بدشون میاد٫بیشتر از من بدشون بیاد....:!  
ببین خواهشا با این کارا خودتو تو عذاب ننداز اگه نخواد سقط بشه با این چیزا نمیشه. برو لااقل به دکتر ب ...

دکتر ک اجازه نمیده سقط کنم اخه بعدشم من این مدت چون بی خبر بودم مدام قرص اورژانسی خوردم میترسم اگه ام بدنیا بیاد بخاطر این قرصا سالم نباشه