2777
2789
عنوان

سوختگي پاي نوزاد

1058 بازدید | 26 پست

سلام ماماناي عزيز. من دخترم ٥ ماهشه. از تقريبا دوماه پيش پاهاش شروع به قرمز شدن كرد اون موقع من از دستمال مرطوب گاهي استفاده ميكردم و پماد زينك اكسايد مينو. بردمش دكتر گف فقط بشورش و ديكه دستمال مرطوب نزن. توو اين مدت من هركرمي رو امتحان كردم زينك اكسايد آردن فيروز ايروكس  پوشكش هم مولفيكسه. گاهي اوقات ي روز خوب ميشه ولي باز قرمزيش برميگيرده. حتي بردمش خانه بهداشت گف بازش بزار ي مدت و پماد آد بزن اينكارم كردم پوشكشم زود ب زود عوض ميكنم. بدنش كامل پوست پوست شد و الان حس ميكنم پوستش خيلي نازك شده ولي همچنان قرمزه. واقعا ديگه نميدونم چيكار كنم خيلي ناراحتم البته اصلا گريه نميكنه فكر نميكنم واسش سوزش يا درد داشتخ باشه چون اصلا بابتش ناراحتي نميكنه. ممكنه از پوشكش باشه ؟ خواهش ميكنم راهنماييم كنين 😔

به فلك مي رسد از رويِ چو خورشيدِ تو نور 💕 قل هو الله و احد چشم بد از روي تو دور 💕

اخه برا چی دستمال مرطوب تا وقتی اب هست دوست عزیز؟

کرم کودک باریج بگیر بزن

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوشکشو عوض کن من‌ی بارم دستمال نکشیدم همیشه بچمو از اولش شستم با این حال سوختگی رو داشت پماد نوزاد هیدرودرم استفاده کن عالیه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
سلام‌ یه خانومی مراجعه کرده بود بیمارستان برای همین مشکل اخر فهمیده بودن کلا به مواد ساختاری پوشک بچ ...

يعني ي نظرتون پوشكشو عوض كنم؟

به فلك مي رسد از رويِ چو خورشيدِ تو نور 💕 قل هو الله و احد چشم بد از روي تو دور 💕

من پماد پای نوزاد فیروز میزام روش نوشته حاوی موم عسل و لانولین صورتی هست.پسر من یه مدت اسهال داشت پاشو میسوزوند اصلا نمی تونست. بشینه اونو که می زدم تا تعویض پوشک بعدبش هم قرمزیش خوب میشد هم سوزش 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

نزدیک یه ماه بود پاهای پسرم سوخته بود هرچقد زود زود عوصش میکردم فایده نداشت هر کرمی بگی گرفتم اخرش تو خونه وازلین بود ظهر،زدم عصرباز کردم بخدا هیچی از سوختگی نبود حتما بشور بعد بیار وازلینو بزن مطمینم خوب میکنه من دیگه هسته شدع بودم خودشم خعلی اذیت میشد  گزیه میکرد

۹۹/۹/۹  💖💖
پوشکشو عوض کن من‌ی بارم دستمال نکشیدم همیشه بچمو از اولش شستم با این حال سوختگی رو داشت پماد نوزاد ه ...

من اوايل زماني كه ادارار ميكرد با دستمال مرطوب تميز ميكردم يا اگه جايي بودم دسترسي نداشتم به اب ولي تا دوماه خوب بود بعد اينجوري شد يهو. الان دوماهه كه فقط با اب مي شورمش واقعا بازش ميكنم همه وجودم غصه ميشه ميبينم بدنش قرمزه 😔

يعني ي نظرتون پوشكشو عوض كنم؟

اون خانوم هرپوشکی امتحان میکرد این جوری میشد پوست بچه بیچاره هم خیلی نازک شده بود دکتر گفت فقط کهنه نخی تاکن وبزار ولی شما پوشکای دیگه روهم امتحان کنین اگرهمشون مثل هم بود کلا پوشک بزارین کنار