2777
2789

دوستان تهرانی سوال داشتم ازتون 

من میخوام مراجعه حضوری داشته باشم بیمارستان میلاد برا پزشک زنان

قبلا دوستان گفتن بدون نوبت قبلی هر روز پذیرش دارن

حالا اگه نوبت صبح بخوام برم چه ساعتی باید اوتجا باشم؟؟

اگر بر ا نوبت  بعدازظهر برم چطور ؟؟   ترجیم بعداز ظهر هست چون مسیرش برام خیلی طولانیه و یه بچه دوساله دارم صبح نمیرسم

در ضمن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید پزشکهای صبح با بعدازظهر فرق دارن یا نه؟

و اینکه برا زایمان پرونده تشکیل بدم میشه بعدا پزشکمو عوض کنم

سلام فقط باید تلفنی وقت بگیرین حضوری قبول نمیکنن

خیلی ام سخت میشه نوبت گرفت اولین بار

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووووف خیلی شلوغه من دوستم ساعت 6 میره 2 بعد ظهر برمیگرده 

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
خیلی تلفن زدم کسی پاسخگو نبود توی سایتم ننوشته حضوری چطور باید رفت چه ساعتی؟؟؟

84090شماره شه

از ساعت هفت و نیم صبح تا ساعت ۷:۴۵دقیقه بی وقفه باید بگیرید تا آزاد بشه و بتونید نوبت بگیرید

بعد از اون راحت میگیره تلفنش ولی دیگه وقتاش پره و بی فایده س

هر وقت وقت بگیری دقیقا هفته بعدش بهت نوبت میده 

مثلا سه شنبه وقت بگیری

هفته بعد سه شنبه بهت نوبت میده

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

سلام .بدون نوبت قبلی اصلا پذیرش ندارن دکتر زنان . حتما باید تلفنی اولین بار نوبت بگیری اونم قبل از ۲۰ هفته بعد هر بار ک ویزیت میشی نوبت بعدیتو بهت میدن . بله پزشکای صبح با عصر فرق دارن ساعا ۱۲ شیفتاشون عوص میشه . و خیر بیمارستان میلاد دولتی هست و شما اختیار اینو نداری ک خودتون واس خودتون پزشکو عوض کنید مگر خودشون! پزشک رو از اول خودتون انتخاب میکنید البته .درضمن خیلی شلوغه و هر روز ک نوبت داشته باشید اون روزو کامل از ۶ صبح درگیرش میشی

بدون وقت قبلی نمیتونی پذیرش بشی شب قبلش از اینترنت وقت بگیر

تلفنی موفق نمیشم بگیرم  اینترنتی هم تا ده روز دیگه پره   و یه نوبت اینترنتی برا درمانگاه برست گرفتم تا یکماه نمیتونم مجدد نوبت بگیرم

شما مطمنی پزشک زنان نمیشه حضوری نوبت گرفت ؟؟؟  بچه ها میگفتن میشه

خیلی سختمه برم تا اونجا نشه

آها یه سوال دیگه  برای پزشک زنان کدوم ساختمونو طبقه باید برم؟؟؟

طبقه ۴ قسمت درمانگاه

خیلی تلفن زدم کسی پاسخگو نبود توی سایتم ننوشته حضوری چطور باید رفت چه ساعتی؟؟؟

شما ساعت ۷:۳۰صب زنگ بزن مدام شماره رو بگیر چن مین بعدش ازاد میشه وقت بگیر و سر ساعت اونحا باش 

اگه وقت نگیری حضوری قبولت نمیکنن

تلفنی موفق نمیشم بگیرم  اینترنتی هم تا ده روز دیگه پره   و یه نوبت اینترنتی برا درمانگاه ب ...

خیر فقط اطفال بدون نوبت قبلیه

تلفنی موفق نمیشم بگیرم  اینترنتی هم تا ده روز دیگه پره   و یه نوبت اینترنتی برا درمانگاه ب ...

فقط ی جور دیدم حضوری نوبت میدن 

اونم بگیر نگیر داره

کلی باید خواهش و التماس منشیای بخشو بکنی و بگی از شهرستان پاشدم اومدم و گرفتارم و اینا