2777
2789

حالا مشکلات زندگب بکنار 

دارم افسردگی میگیرم   از علائمش دارم میفهمم که فقط دوست دارم تو خونه بشینم دوست ندارم هیچجا برم دوست ندارم هیچکی بیاد خونمون   کینه ای شدم  شبا  با فکرو خیال ناراحتی و اعصبانیت نمیتونم بخوابم  خیلی زود زود اعصبانی میشم

دوستای زیادی داشتم ولی دیگ شوهر کردم شوهرم نذاشت با هیچکدومشون رابطه داشته باشم تنهای تنهام  منو هم از همه آشناهام دور کرده  

این هفته هم که روزه میگیرم بدنم بشدت بیحال میشه حتی نمیتونم از جامم بلند بشم 

بنظرتون چکار کنم؟!  روزه نگیرم  یه هفته ای ؟

مشاور درستو حسابیم اطرافم نیست منو هم نمیبره جای خوب که برم مشاوره    چکار کنم بنظرتوت قرصی چیزی داره که مصرف کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون بچه نداری اینجوری من خودمم ۷ سال نداشتم بعدش ۲ تا با هم آوردم الان یکی ۱ ساله یکی ۲ ساله است دیروز سر سفره افطار شوهرمم نبود سفره رو به هم ریختن نداشتم یه لقمه بخورم داشتم ضعف میکردم سفره رو جمع کردم یه چای و خرما خوردم دو ساعت بعد که شوهرم اومد افطار کردم

لعنت به این مردای بی فرهنگی که حس میکنن وقتی دختری رو میگیرن حق دارن نزارن با کسی رابطه داشته باشه...منم تموم دوستامو از دس دادم با برادرم قطع رابطه کرده با عمه هامون قطع رابطه خوبه فامیلیم...ما اصن هیچ اختیاری ازخودمون نداریم نمیتونیم واسه رفت و امدامون تصمیم بگیریم باید حتما از فی لتر بابای احمقش عبورکنیم...جایی هم که نمیرم شوهرمم که کارش بهونشه جایی نمیبره...منم خسته شدم افسرده شدم😔

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍
راهش اینه که تو خونه نمونی بزنی بیرون بری کلاسی خریدی جایی توخونه موندن خیلی بده واقعا

من گفتم کلاس گف مگه فلانی میره کلاس😏فقط مقایسه میکنه...هرچی میگم ی چی میگه کلا پشیمونم میکنه ازگفتنش...راضیه فقط بمونم خونه صب تاشب فقط بشور بپز بساب و تمام😒

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍
راهش اینه که تو خونه نمونی بزنی بیرون بری کلاسی خریدی جایی توخونه موندن خیلی بده واقعا

روزه ام این چند روزه ضعف میکنم نمیتونم از جای خودم تکون بخورم   که واقعا حالم بدتر شده بخدا      شیطونه میگه نگیرمش   

لعنت به این مردای بی فرهنگی که حس میکنن وقتی دختری رو میگیرن حق دارن نزارن با کسی رابطه داشته باشه.. ...

بقران منم مثه توام    وقتی با هزارتا التماسم منو جایی میبره  اونقدر توی اون مسافت غرغر میکنه که میشه زهرم

من گفتم کلاس گف مگه فلانی میره کلاس😏فقط مقایسه میکنه...هرچی میگم ی چی میگه کلا پشیمونم میکنه ازگفتن ...

بقران بهش گفتم بیا خونمونو ببریم مرکز شهر تا منم خودمو با چیزی سرگرم کنم گفت نه  

من گفتم کلاس گف مگه فلانی میره کلاس😏فقط مقایسه میکنه...هرچی میگم ی چی میگه کلا پشیمونم میکنه ازگفتن ...

من توام یا تو منی؟

منم لنگه ی خودت خدا شاهده همش بغض تو گلومه. من خاک توسر تو دانشگاه دولتی رتبه ی دو کلاس بودم. وقتی ازدواج کردیم گفتم میخوام فوقم بخونم گفت باشه بعد ازدواج زد زیر همه چی. کلاس زبان میرفتم نذاشت برم وگرنه تا الان مدرکمو گرفته بودم. الان میگم حداقل برم باشگاه میگه حالا بذار ببینم چی میشه. هر کی منو میشناسه وقتی میگم نشستم تو خونه گریشون میگیره. یه کاری کرده که دیگه مثل قبل دوسش ندارم

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!
من توام یا تو منی؟ منم لنگه ی خودت خدا شاهده همش بغض تو گلومه. من خاک توسر تو دانشگاه دولتی رتبه ی ...

منم اینطوری شدم بقران دارم عذاب میبینم  دارم زندگی رو هم به مزاجش تلخ میکنم