2777
2789

سلام دوستان وقت بخیر، چه غذا های میشه ماه اول بارداری خورد ، چی غذا هایی نباید خورد، مثلا من شنیدم جعفری نمیشه خورد، بخاطر همین جرات نمیکنم قورمه سبزی  یا کوکو سبزی درست کنم،میشه راهنمایی کنید

⁦❤️⁩او که از جان خودت دوست ترش می‌داری 👪⁦❤️⁩
جیگر.زعفرران.زرشک. انواع کنسرو.دارچین. خوراکی های قاعده اور نخور 

شیر محلی نخور 

شیر پاستوریزه بخور 

تیکر لاغری بعد زایمانمه...30 کیلو وزن اضافه کردم توی بارداری. . تا پایان تیکر ب وزن 65 کیلو میرسم🐰قول میدم 💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زعفران زرشک آب هویج جگر و ماهی فقط فک کنم ی نوع ماهی میتونی بخوری..جعفیم نخور...البته من قورمه سبزی اینا خوردم..ماهی و هویج تو سالاد اینا خیلی کم خوردم.

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

ماه اول که خودتم نمیدونی بارداری بخور عزیزم سخت نگیر وای یاد خودم افتادم تو بارداری قبلیم نه اش میخوردم نه قورمه نه کوکو به خاطر جعفری اما این یکی رو همه چی خوردم اما به اندازه مگه چقدر قرار جعفری بخوری که سقط کنی اونم سقط نمیکنه فقط باغث لک بینی میشه که باید یه حجم بالایی باشه

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
دکترم گفته کنجد جگر هویج زعفرون نخور فقط بقیه چیزا اشکالی نداره

مرسی از راهنماییت عزیزم، دکتر منم بهم همینا رو گفت نخور مخصوصا اب هویج، امام یک سری مطالب دیگه جای دیدم تو غذا خوردن ترس افتاده برام، آناناس هم نباید خورد میگن ضرر داره

مرسی از راهنماییت عزیزم، دکتر منم بهم همینا رو گفت نخور مخصوصا اب هویج، امام یک سری مطالب دیگه جای د ...

عزیز به حرف دکترت گوش کن

من همه چی میخوردم و میخورم جز اونایی که دکتر گفت نخور

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶

بچه‌ها شما واقعا رعایت میکنید این چیزارو؟؟؟؟؟

من انقدر لجم میگیره از اونایی ک تو بارداری آبم با احتیاط میخورن مثلا خواهرشوهرام اینطورین،حالا یکیشون سخت باردار شد حق داشت ولی اون یکی ک طبیعی بود از زمین و زمون هراس داشت،مثلا الان ک دومیشو بارداره باورتون نمیشه اصلا از پله حاضر نیست پایین و بالا بره😏والا من خواهرای خودمو دیدم ک توی بارداری ته‌چین و شله زرد ک اساسش زعفرونه میخوردن مگه چیزیشون شد🤔

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍
جیگر.زعفرران.زرشک. انواع کنسرو.دارچین. خوراکی های قاعده اور نخور  شیر محلی نخور  شیر پاست ...

مرسی باران جان از راهنمایی😘😘 تقریباً نی نی هامون همسنن😍😍😍

زعفران زرشک آب هویج جگر و ماهی فقط فک کنم ی نوع ماهی میتونی بخوری..جعفیم نخور...البته من قورمه سبزی ...

پس قورمه سبزی و کوکو سبزی بخور مشکلی نیست؟! بازم مرسی از راهنماییت نماهنگ جان⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه‌ها شما واقعا رعایت میکنید این چیزارو؟؟؟؟؟ من انقدر لجم میگیره از اونایی ک تو بارداری آبم با احت ...

اره منم دقیقا اصلا اهمیت نمیدم بنظرم هرچی حساس باشی بدتر میشه

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
مرسی باران جان از راهنمایی😘😘 تقریباً نی نی هامون همسنن😍😍😍

اره گلم انشاالله همه نی نی ها سلامت بدنیا بیان

تیکر لاغری بعد زایمانمه...30 کیلو وزن اضافه کردم توی بارداری. . تا پایان تیکر ب وزن 65 کیلو میرسم🐰قول میدم 💪💪
ماه اول که خودتم نمیدونی بارداری بخور عزیزم سخت نگیر وای یاد خودم افتادم تو بارداری قبلیم نه اش میخو ...

خوبه ادم بیخیال باشه راحت تره، وسواس پوست ادم میکنه، خدا حفظش کنه نی نی نازتو برات عزیزم ، برای سلامت بودن نی نی ماهم دعا کن 🙏🙏🙏⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

عزیز به حرف دکترت گوش کن من همه چی میخوردم و میخورم جز اونایی که دکتر گفت نخور

درستش هم همینه ولی باز ادم میترسه، سعی میکنم از این به بعد یکم به ترسم غلبه کنم😅😅😅