2777
2789
عنوان

درد پری اوایل بارداری

102 بازدید | 10 پست

سلام خانما شما تا کی این دردا رو داشتین؟ دردا زود خوب میشه یا تا آخر بارداری داریم؟ درد سینه چی؟ اونم رفع میشه؟ 

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر دخترم تا حدود دوماه درد پری داشتم درد سینه هم کم کم رفع شد فکر کنم

در سینه همون اوایل برطرف شد یا بعداز سه ماه اول؟ 

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه  
طبیعیه تا یکی دوماه خوب میشه

مرسی. شماهم درد سینه داشتین؟درد سینه هاتون کی خوب شد؟

وای من سینه هام به شدت دردمیکرد وکمرم وزیردلم یهومیگرفت اگه ایستاده بودم بایدمینشستم بد دردمیگرفت دک ...

شما کی درد سینه هاتون کم شد

من۷هفتگی سقط کردم تاهمون موقع هم داشتم

آها. انشالله ب زودی ی نی نی  سالم و قوی بیاد تو دلت