2777
2789

سلام من ترم سه هستم این ترم برای انتخاب واحد رفتم دانشگاه شهریه ریختم نصفشو تا بتونم انتخاب واحد کنم همون جا برام انجام دادن اومدم خونه ویک ونیم ماه از ترم گذشته بودولیست و تازه داده بودن به استادا که متوجه شدیم اسم من و دوستم که باهم انتخاب واحد کرده بودیم نیست توی لیستا رفتیم آموزش بهمون گفتن که انتخاب واحد برای شما ثبت نشده باید 15 درصد شهریه رو میریختین ما که از نگرانی و تعجب داشتیم میمردیم گفتیم یعنی چی نصف شهریه بیشتره یا 15 درصد ؟؟؟؟؟؟اگه 15 درصدی در کار بود به ما میگفتین بریزیم مگه ما رو هالو فرض کردین تقصیر از شماست میخواین بندازین گردن ما ؟؟؟خلاصه کلی دعوا کردیم و به ما گفتن باید مرخصی بگیرین این ترم ینی برای ما غیر قابل درکه این کار تصورشم نمیتونیم بکنیم چون کلی عقب میفتیم کلیییییی برنامه هامون بهم میخوره خلاصه مارفتیم مرکز واحد استان نامه زدیم تهران که مشکلمون حل بشه که بازم تایید نشد اون مسعولای دانشگاه خودمون که خدا ذلیلشون کنه گردن نمیگرن اشتباهشون رو .....مسعول اون واحد استان گفت شاید برید تهران مستقیما انجام بدین درست بشه ...

نظر شما چیه ما شهرستانیم اگه بریم تهران حل میشه ؟؟؟؟اخه بخدا کاری نداره براشون به پیغمبر هیچی نیس براشون ما تمام کلاسارو مرتب رفتیم ماه بعد امتحانا شروع میشه فقط سامانه مارو لینک بدن باز بشه همه چی حله .....کسی تجربه یا اطلاعات دراین موضوع داره خواهشا راهنمایی کنین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علمی کاربردی

از علمی کاربردی اطلاعات خاصی ندارم . ولی کلا اینجور مشکلات رو باید به واحد مرکزیشون اعلام کنید . به نظرم با تنظیم یه برگ اعتراض قوی برید تهران و حراست یا دفتر نظارت و ارزیابیشون و بگید تو استان برای ما همچین کاری کردن و حالا اومدیم که شما کمکمون کنید. بعدم برید آموزش

به هر صورت باید تلاشتون رو بکنید عزیزم

آخه تعجب میکنم. دانشجو خودش باید انتخاب واحد کنه. برا چی رفتین به اونا گفتین؟

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

من از این مورد اطلاع ندارم ولی مثل این بلا سرم اومد درخواست انتقالی کرده بودم چون ازدواج کردم نگو اصلا مسول دانشگاه انجام نداده تو سیستم خدا شاهده تا 20 روز بعد از شروع ترم من اسیر بودم تهران میگفت اسمت نیس فیروزکوه میگفت ما زدیم خلاصه فیروزکوه داشت مجبورم میکرد مرخصی بگیرم انقدر رفتم پیش این و اون آخرش یه ترمم مجبور شدم فیروزکوه بخونم

آنقدر گرم است بازار مکافات عمل    دیده گر بینا بود هر روز، روز محشر است
از علمی کاربردی اطلاعات خاصی ندارم . ولی کلا اینجور مشکلات رو باید به واحد مرکزیشون اعلام کنید . به ...

آخه اینترنتی با گوش برامون سخت بود ترسیدیم اشتباهی بکنیم رفتیم شهریه رو ریختیم همونجاهم به مسعول اموزش گفتیم انجام بده ترم های قبلی هم اون انجام میداد ....بخدا خواب و خوراک نداریم از بس استرس کشیدیم 

من از این مورد اطلاع ندارم ولی مثل این بلا سرم اومد درخواست انتقالی کرده بودم چون ازدواج کردم نگو اص ...

واااااااا😥😥بخدا مسخره کردن من کلی وقت و هزینه گذاشتم براهمین دوماه که رفتم پدرم دراومده هرماه کلی پول پرستار بچمو میدم 

نه بابا دروغ میگن گیر الکی میدن ما هم همیشه کلی دعوا داشتیم باهاشون  تازه یه سال نشده درسم تمو ...

اخه زجر کشیدن ما چه لذتی براشون. اره بخدا تهران رفتن برام سخت نیس ولی زورم میاد اشتباه اونارو من تاوان بدم 

حتما تلاش کن حقتو بگیر نمیشه و نداریم ممکن نیست چون کلاسارو رفتین و اساتید واستون حضور زدن مدرک دارین خصوصا علمی کاربردی که خیلی شل میگیرن ندیدم تابحال دم از قانون بزنن صد درصد جاش رسید تهرانم برین هرچند فرصت کمه تا امتحاناتو باید عجله کنین

والا خیلی زور داره من جای تو بودم دانشگاه میریختم رو سرشون 

آسمان جان من فقط میخوام این ترمم و تموم کنم باورش برام مث مرگه که مرخصی بگیرم بخدا هرکاری میکنم التماس دعوا شکایت همه کار فقط میخوام بدونم امیدی هست کارم درست بشه به جان عزیزم کم مونده ام اس بگیرم از بس تو استرسم 

آسمان جان من فقط میخوام این ترمم و تموم کنم باورش برام مث مرگه که مرخصی بگیرم بخدا هرکاری میکنم التم ...

به خودت استرس نده گلم ان شاءالله که درست میشه 

تو شهر خودتون شکایت کنید