2789
عنوان

توروخدابیاین برا مشکله منو شوهرم ی راهی بگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 145 پست

یاد یکی از دوستام افتادم بدبخت شوهره رو برداشت برد روستای خودش،پسره بیکارشد خونشو ازدست داد دست نگاه کن پدرزنشه زنشم فقط میشینه میگه خرجیمونو بابام میده😐😐

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
شما برده گرفتی شوهر نگرفتی که  مگه با پول میشه قلاده انداخت دور گردن ادما اونها رو خرید و با خ ...

من میترسم بم خیانت کنه میترسم از دستش بدم  میترسم بخاطره ی شیطنتش زندگیم از هم بپاشه میترسم دوسم نداشته باشه اخه من خیلی دوسش داااارم

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن هیچی ازش ندیدم😑اما پدر شوهرم خیلی عوضی بوده

اینکه دلیل نشد.

اما مطمئن باش با این مدل رفتار که پیش گرفتی می‌ره زنی رو می گیره ک براش حرمت قائل باشه و قبولش داشته باشه

برای آرامش زندگی همه ی نی نی سایتی ها ⁦❤️⁩صلوات⁦❤️⁩
عاخه شرایطش فرق میکرد میگم ک بابام بمن همه چی داده اون حتی شغل نداشت وقتی منو گرفت

تو چرا زنش شدی با یه ادم بیکار و بی پول ؟؟؟؟؟؟؟ خواستی با پول داشته باشیش و امر و نهی اش کنی؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
میترسم.من زندگی ایده المو ساخته بودم ولی الن داره همه چی خراب میشه اینم بگم خونه ماشین مغازه سرمایه ...

متضاد فمنیسم چی‌میشه ؟؟؟؟ 

منه اونو شما دیگه در اورده بودی 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
پس خدا شفات بده  ینی چی که همه پولاش دست تو باشه

این قرارمون بود چون من شاغل بودم گفت تو دیگه سر کار نرو هرچی من در میارم مال تو حاضر بود دو شیفت کار کنه ولی من سر کار نرم

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده
عاخه من کلی تلاش کردم اونجوری ک میخوام ساختمش زندگی جدیدمون داره عوضش میکنه میترسم

شما نباید شوهرتون و عوض می‌کردید و تربیتش کنید، باید اونجوری که بود قبولش میکردید، اگر ایده آلتون نبود زنش نمیشدید خب

من میترسم بم خیانت کنه میترسم از دستش بدم  میترسم بخاطره ی شیطنتش زندگیم از هم بپاشه میترسم دوس ...

این دوست داشتن نیس فدات شم

عشق به معنای ازادیه

ازادش بذار تا ببینی واقعا عاشقته یا نه

اگه رفت میفهمی که واقعی نبوده اگه موند هم قدرشو میفهمی و لازم نمیبینی کنترلش کنی 

چند سالته خودت؟ تربت حیدریه هستین؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

مرده# بیچاره 😑

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
تو چرا زنش شدی با یه ادم بیکار و بی پول ؟؟؟؟؟؟؟ خواستی با پول داشته باشیش و امر و نهی اش کنی؟

عاااره من قبل از اینکه ازدواجم بکنم همیشه ب مامانم میگفتم من با همچین موردی ازدواج میکنم خوشگل و خوش تیپ و حرف گوش کن ولی الن تیپو قیافش هرروز آزارم میده  ک کسی خودشو بش اویزون نکنه رفتارشم داره عوض میشه

مرد احترام میخواد قدرت میخواد باید احساس کنه داره شمارو ازعرلحاظ تامین میکنه شما تمام اینارو ازش میگیری بعد توقع داری همیشه باهات بمونه؟مطمئن باش به محض اینوه ببینه یه خانم دیگه بهش قدرت میده حس تامین کنندگی میده درجایگاه یه خانم باهاش رفتار میکنه به سمت اون خانم کشیده میشه