2777
2789
عنوان

کیا با امپول فشار زایمان کردن ؟

1442 بازدید | 23 پست

سلام. مامانا من دوهفته دیگه وقت دارم ولی واقعا سخت شده برام تحمل دوهفته اگه دکترم بهم براهفته ای دیگه نوبت بده اشکالی داره؟؟با امپول فشار زایمان کنم؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعی زایمان کردین درسته؟؟فکر میکنی منم همین کاررو بکنم اشتباهه؟؟

اره ولی چون موعدش نبود و درد نداشتم با پنج تا سوزن فشار دیگه خیلی بم فشار اومد. دیگه هرکاری میکردن خونریزیم بند نمیومد شدیدا هم تب کردم و الان بیشتر وقتا کمرم درد میکنه. اصلا یادش میفتم حالم بد میشه. اگه وضعت خوبه سزارین کن

میخام طبیعی زایمان کنم اگه بشه

خب پس دوهفته دیگم صبر کن  ک موعدت بشه و دردای طبیعیت شرو بشن و بدنت ب طور خودکار برا زایمان اماده شه. با سوزن فشار اونم قبل موعد خودتو اذیت نکن

منم ۴۱ هفته شدم درد نداشتم سوزن فشار زدم.دردام خیلی غیر طبیعی بودن و خونریزی کردم ۱۱ ساعت درد شدید و یک پشت کشیدم تا دنیا اومد.عزیزم من هم طبیعی زایمان کردم هم سزارین.بنظرم صبر کن طبیعی زایمان کنی سزارین داغون میکنه ادمو

استات عزیز اصلا اینکارو نکن شما که چندین ماه صبوری کردی این دو هفته هم روش. اصلا شاید دردات خودبخود همون  ۳۸ شروع بشن. من تا ۴۰ هفته و ۵ روزم شد درد نگرفتم از خدا میخاستم درد بگیرم و بعد برم بیمارستان که خدا رو شکر همینجوری شد و بدون آمپول فشار زایمان کردم. زایمان با آمپول فشار سخته و اگه زیاد بهت بزنن عوارضی مثل افسردگی داره

استات عزیز اصلا اینکارو نکن شما که چندین ماه صبوری کردی این دو هفته هم روش. اصلا شاید دردات خودبخود ...

دعاکن انشالله منم زود دردام شروع بشن. .فقط منتظرم دردام شروع بشن ک اص هیچ خبری نیست خیلی ممنون وقت گذاشتی جواب دادی عزیزم