نگاه۷۵۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 169 عنوان دکترهدیه ثقفی خوبه 90 بازدید | 10 پست عزیزان سلام دکترهدیه ثقفی دکترزنان توقزوین خوبه میخوام واسه پیش ازبارداری برم پیشش کسی تابحال پیشش ویزیت شده؟؟؟ 1398/02/23 | 22:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیا_همسرم عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 3150 من تعریفشو شنیدم میگن خوبهار دکترم نتیجه نگیرم مبرمم پیشش البته یه دکتر دیگه هم بود اسمش یادم نیس میگن پیره به بلاک میگین بلوک🤔😏 لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏 میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
دیانا60 عضویت: 1393/10/22 تعداد پست: 7608 سلام من اسمشو شنيدم ولي نرفتمپيش نوروزي سوزان ناصري دباغ رفتم جهادهم كه بعضي دكترا هستن ناصري فاطمي اذربايجاني انبارلويي رحماني ديدمشون خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
دیانا60 عضویت: 1393/10/22 تعداد پست: 7608 من دنبال اينم كسي پيش ابوترابي خانم رفته تعريفش ميكنن خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
نگاه۷۵۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 169 من تعریفشو شنیدم میگن خوبهار دکترم نتیجه نگیرم مبرمم پیشش البته یه دکتر دیگه هم بود اسمش یادم ... دکترمردماهوتی که خیلی پیره ولی خانم نمیدونم
نگاه۷۵۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 169 من دنبال اينم كسي پيش ابوترابي خانم رفته تعريفش ميكنن امروزهرچی زنگ زدم نوبت بگیرم کسی جواب ندادمیگن نوبت دهی خیلی سخته
وجینا عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 2958 من دنبال اينم كسي پيش ابوترابي خانم رفته تعريفش ميكنن ابوترابی فوق العاده شلوغه من بخاطر امینوسنتز چهارشنبه رفتم با اینکه نوبت داشتم چهار ساعت معطل شدم اونجاساعت 11 ونیم شب نوبتم شد
دنیا_همسرم عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 3150 ابوترابی فوق العاده شلوغه من بخاطر امینوسنتز چهارشنبه رفتم با اینکه نوبت داشتم چهار ساعت معطل شدم او ... اره منمابوترابی رو تعریفشو شنیدم شما بارداری میری پیشش یا نخ به بلاک میگین بلوک🤔😏 لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏 میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
دنیا_همسرم عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 3150 سلام من اسمشو شنيدم ولي نرفتم پيش نوروزي سوزان ناصري دباغ رفتم جهادهم كه بعضي دكترا هستن ناص ... عزیزم رحمانی لسمش چیه به بلاک میگین بلوک🤔😏 لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏 میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
دیانا60 عضویت: 1393/10/22 تعداد پست: 7608 عزیزم رحمانی لسمش چیه ليلا خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
وجینا عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 2958 اره منمابوترابی رو تعریفشو شنیدم شما بارداری میری پیشش یا نخ بله ولی مراقبت بارداری پیش سوزان ناصری میرم