2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر حق طلاق نداد حداقل ازش وکالت رسمی حق ادامه تحصیل. حق انتخاب مسکن. حق اشتغال رو بگیر.که اگر با ای ...

نه با اونا مشکل نداره اصن خودش مشوقمه چون میدونم مشکلی با اونا نداره دیگه مطرح کردنش زیادی مته به خشخاش گذاشتنه حتی حق طلاق هم واسه اینکه یه چیزی دستم باشه یه جورایی دلگرمیه خودم باشه میخوام وگرنه آدمی نیس که محدود کنه و اینا 

همسر من که اینو دلیل آورد برای ندادن حق طلاق. گفت زود جوش و احساساتی هستی یهو تصمیم غلط میگیری بیچار ...

به منم خندید گفت هر وقت خواستی بگو خودم طلاقت میدم . کلا همه چیو به شوخی میگیره 

خب عزیزم چرا قبله نامزدی اینارو بهش نگفتی ک الان توش بمونی  

خب این حرفا رو تو نامزدی میزنن دیگه . حالا فرض کن قبلش گفتم چه فرقی داره چون هنوز عقد نکردیم هنوزم میتونم بهم بزنم 

عه جدی ؟ این چیه من خبر نداشتم ازش قانونه واقعا ؟  

وکالت در طلاق دو نوع هست :

1 _ وکالت در طلاق مطلق و بلاعزل که در این نوع وکالت در طلاق زن هم مثل مرد می تونه به دادگاه مراجعه کنه و بدون هیچ دلیلی ( چه موجه چه غیر موجه ) طلاق بگیره و ظاهرا شما بالاتر گفتین شوهر شما موافقت نمیکنه با دادن این نوع وکالت در طلاق

2 _ وکالت در طلاق مشروط که در این نوع وکالت در طلاق ، طلاق گرفتن زن بستگی به تحقق اون شرط و اثباتش به دادگاه داره مثلا الان در حاضر دوازده شرط بصورت پیش فرض توی عقدنامه درج شده و یکی از اون شروط مندرج در عقدنامه این هست که در صورت ازدواج مجدد زوج زوجه اول با اثبات این مورد به دادگاه میتونه دادخواست طلاق بده و خودش رو مطلقه کنه ( البته این در صورتی هست که زوج یا همون شوهر شرط دوازدهم عقدنامه رو امضا کرده باشه اگر امضا نکنه و بعد از ازدواج ایشون مبادرت به ازدواج مجدد کنن چون این شرط رو امضا نکردن زوجه اول نمیتونه طلاق بگیره پس زمان عقد خوب دقت کن همه شروط عقدنامه رو امضا کنه ) .....

علاوه بر دوازده شرط مندرج در عقدنامه شما میتونی شروط دیگه ای رو هم به عقدنامه اضافه کنی مثل همین حق اشتغال ، حق مسکن ، حق تحصیل ، و شروط دیگه ای برای گرفتن طلاق مثل همین موردی که گفتم ....

و همون طور که میدونی طبق قانون زن متاهل برای خروج از کشور حتما و حتما نیاز به اجازه شوهر داره اما مرد متاهل شرط خروج از کشورش اجازه شخص دیگری نیست ....

شما میتونی در عقدنامه ذکر کنی در صورتی که شوهر شما بدون حضور شما از کشور خارج بشه اون موقع برای شما حق طلاق بوجود میاد و میتونید برید دادگاه طلاق بگیرید ...

.
وکالت در طلاق دو نوع هست : 1 _ وکالت در طلاق مطلق و بلاعزل که در این نوع وکالت در طلاق زن هم مثل مر ...

چقدر خوب مرسی عزیزم از اطلاع رسانیت هیچ کس تا حالا اینا رو برام توضیح نداده بود 

استارتر درباره مهریه چه توافقی کردین ؟ چقدر در نظر گرفتین ؟ به نظرم درباره ازدواج مجدد هم شرط بذار ...

آره عزیزم هر اطلاعاتی داری بی زحمت بهم بگو من انگار هیچی نمیدونم ☹