2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوخیهه؟؟؟؟؟ یعنییی چی بهنام صفوی درگذشتتت😲😲😲😲😲

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)
وااای خدا از خواب بلند شدم استوریا رو.چک کردم دیدم نوشتن مرده انقد دلمم گرفت بغض کردم طفلکی گناه داش ...

😳😳😳😳

میشه برای شادی روح پسرم و پدرم یه صلواتمهمونم کنید...خدا خیرتون بده
سلام چطووووریییییی کجایی دختر رفتی حاجی حاجی مکه؟؟ آیتام هم خوبه بهار خانوم تو چطوره‌خودت خوبی

فداااتسم دستبوسه امروز دوماه و یکروزه شده الان خوابوندمش اومدم اینجا

امروز ب شوهرم میگم ی خانوم تو نی نی سایت اینطوریه جریانش میگه خوش بحالشون 🤣🤣🤣🤣🤣 

خوبه شوهرت میدونه میای نی نی سایت شوهر من اگ بدونه خفه ام میکنه😂😂😂

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

اره 😂😂😂

امضات جالبه با به تو چه ربطی داره و بیخود میکنی شروع شده با آرزوی خوشبختی و دوست عزیز تموم شده

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          
گلم توکه توپستت نوشتی دخترداری پس چراتیکر پسرگذاشتی؟

دوباره باردارم😐😐

همین جوری ابی گذاشتم ببینم جنسیت چی میشه اگ دختر باشه باز قرمز میکنم

فداااتسم دستبوسه امروز دوماه و یکروزه شده الان خوابوندمش اومدم اینجا

الهییییییی خانومی شده برا خودش 

پسر منم ۳ ماه و ی هفتشه 

عکس شو میزاری؟؟؟

امضات جالبه با به تو چه ربطی داره و بیخود میکنی شروع شده با آرزوی خوشبختی و دوست عزیز تموم شده

😂😂😂😂نکته رو در یافتی اول خوب ناراحت کروم بعد از دلش در اوردم