2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخیهه؟؟؟؟؟ یعنییی چی بهنام صفوی درگذشتتت😲😲😲😲😲

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)
وااای خدا از خواب بلند شدم استوریا رو.چک کردم دیدم نوشتن مرده انقد دلمم گرفت بغض کردم طفلکی گناه داش ...

😳😳😳😳

میشه برای شادی روح پسرم و پدرم یه صلواتمهمونم کنید...خدا خیرتون بده
سلام چطووووریییییی کجایی دختر رفتی حاجی حاجی مکه؟؟ آیتام هم خوبه بهار خانوم تو چطوره‌خودت خوبی

فداااتسم دستبوسه امروز دوماه و یکروزه شده الان خوابوندمش اومدم اینجا

امروز ب شوهرم میگم ی خانوم تو نی نی سایت اینطوریه جریانش میگه خوش بحالشون 🤣🤣🤣🤣🤣 

خوبه شوهرت میدونه میای نی نی سایت شوهر من اگ بدونه خفه ام میکنه😂😂😂

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

اره 😂😂😂

امضات جالبه با به تو چه ربطی داره و بیخود میکنی شروع شده با آرزوی خوشبختی و دوست عزیز تموم شده

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          
گلم توکه توپستت نوشتی دخترداری پس چراتیکر پسرگذاشتی؟

دوباره باردارم😐😐

همین جوری ابی گذاشتم ببینم جنسیت چی میشه اگ دختر باشه باز قرمز میکنم

فداااتسم دستبوسه امروز دوماه و یکروزه شده الان خوابوندمش اومدم اینجا

الهییییییی خانومی شده برا خودش 

پسر منم ۳ ماه و ی هفتشه 

عکس شو میزاری؟؟؟

امضات جالبه با به تو چه ربطی داره و بیخود میکنی شروع شده با آرزوی خوشبختی و دوست عزیز تموم شده

😂😂😂😂نکته رو در یافتی اول خوب ناراحت کروم بعد از دلش در اوردم