2777
2789
عنوان

یه موضوع دیوونه کننده...

709 بازدید | 61 پست

سلام دوستان 

ما یکی از فامیلامون یه مشکلی واسش پیش اومده

که نیاز به راهنمایی داره،ممنون میشم خواهرانه  راهنماییش کنید...

این فامیل ما در سن هفت،هشت سالگیش یکی از فامیلاشون بهش تجاوز کرده ،کسی هم این جریان رو نمیدونه،چون تهدید شده از طرف آقا پسر !و حالا این آقا خواستگار ایشونه و خونواده هاشون اصرار دارن که این ازدواج سر بگیره ولی دخترخانوم موافق نیست و به هر دری میزنه که ج منفی بده ولی کسی توجه نمیکنه چون همه ظاهر قضیه رو میبینن میگن که آقا پسر فلان و بهمان و از این مورد بهتر گیرت نمیاد!

حالا به نظر شما این دختر خانوم ج مثبت بده یا منفی؟

دلیل ج منفی هم بخاطر گذشته ای هست که بوده...

مرسی از راهنمایی هاتون لطفاً توهین نکنید چون خودش هم داره میخونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی قشنگ میره ب مامانش میگه آروم قضیه رو....مامان و باباهه هم یه ایراد بنی اسرائیلی میگیرن از پسره...تمام....فقط نباید زن این حرومزاده شه...چون صد درصد ب بچه های دیگه هم تجاوز کرده....این مشکلمو من هم داشتم