2777
2789

کاغذ دیواری شیکه اما بعد چندسال ورقه میکنه و ممکنه زخم بشه زشت بشه بعضی طرحاشم دل ادمو زود میزنه که تا چندماه رو دیوارت نباشه تشخیص نمیدی دلتومیزنه یانه

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درضمن کاغذ دیواری با وسایل نو وجدید جلوه داره با وسایل قدیمی نمیاد اصلا و وصله ناجور میشه

در کل رنگ درسته سادست اما موندگار تره

و نمیگم چیزه شیکیه اما تو ذوق هم نمیزنه

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
درضمن کاغذ دیواری با وسایل نو وجدید جلوه داره با وسایل قدیمی نمیاد اصلا و وصله ناجور میشه در کل رنگ ...

بله منم میخوام منزل نو برم وفکر نکنم با این اوضاع بشه وسایل خونه رو عوض کرد به خاطر همین هم خودم 99درصد با رنگ موافقم از بس بقیه میگن کاغذ دیواری آدم رو به شک میندازن تازه من فقط اگه میخواستم کاغذ بزنم فقط یک دیوارو میزدم❤️مرسی بابت راهنمایتون💐

صد درصد کاغذ دیواری اگه طرحشو جوری انتخاب کنی که توذوق نزنهخیلی هم ب خونه جلوه میده.. فقط باید توا ...

خوب همون طرح خیلی مهمه

متلا  رفتم تو دیوار خونه هایی که کاغذ دیواری کرده بودن رو دیدم اصلا به دل نمیشینه

تو اینستا تو خیلی پیجها رفتم دیدم بیشتر خونه ها رنگ دیوارشون یا سفید استخونی یا طوسی خیلی روشنه رنگ ...

منم رنگ طوسی و خوشم اومد ولی بستگی به دکوراسیون هم داره که باهم ست بشه

من هم دارم میرم خونه جدید.مادادیم رنگ کنن دو سه سال اینجوری باشه بعدش که کثیف شد اینبار کاغذ میکنم

مبارک باشه عزیزم😀

وای من که تو انتخاب همه چیز مردد هستم و بلا تکلیف

مبارک باشه عزیزم😀 وای من که تو انتخاب همه چیز مردد هستم و بلا تکلیف

ممنون عزیزم

دقیقا همینجوریه براهر چیزی یک هفته درگیرم آخرشم به دلم نمیشینه

دقدقه امروزم هم رنگ سقف پذیراییه که نمیدونم چه رنگی بزنیم