2777
2789
عنوان

خواب بچه ۱سال و۲ماه

304 بازدید | 13 پست

بچه ها خواب بچه هاتون چطوره؟؟؟من بچم شب ها چندین بار بیدار میشه .صب ۷ونیم بیداره تا ۱ .۱میخوابه تا حدود ۳.۳نمیخوابه تا۷ ونیم .ی چرت یک ساعته میزنه باز ۱۱تا ۱۲ میخوابه .ولی خواب خرگوشی .چندییییین بار بیدارم میکنه شماها هم اینطورین؟

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

نه خداروشکر خواب پسرمن از دوماهگی که درست شد دیگه تغییری نکرده تا الان که 18 ماهشه،شب ساعت 10میخوابه صبح 10بیدار میشه،ساعت 2ظهرم میخوابه 4بیدار میشه یا 5

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرتهای روزانش زیاده واسطه همین شب خوب نمیخوابه.من فقط یه بار ظهر میخوابونمش یک ساعت و نیم بیشتر نمیش ...

یعنی دوبار زیاده؟نق میزنه برا خواب پس چیکار کنم

نه خداروشکر خواب پسرمن از دوماهگی که درست شد دیگه تغییری نکرده تا الان که 18 ماهشه،شب ساعت 10میخوابه ...

خوشبحالت نمیدونم مال من کی میخاد درست بشه

من که خیلی میخوابه از خواب زیاد کلافه شدم قبل از ظهر میخواره 1ساعتونیم باز عصرم 1ساعتو نیم و شبم 12ا ...

بیدار نمیشه دیگه ؟؟؟خوشبحالت من باردارم دلم میخاد بخوابم ولی نمیزاره

خوشبحالت نمیدونم مال من کی میخاد درست بشه

چند روز تحمل کن،تو روز نخوابونش،خوابش درس میشه

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
الان خوابش میاد میخام ساعت ۱ونیم بخوابونمش

کار درستو میکنی،همینجوری ی ساعت ی ساعت تغییر بدی شبا راحت تر میخوابه.پسر منم تو روز دوبار میخوابید ولی شبا دیر میخوابید....الان ی بار میخوابونمش ولی شبم ساعت 10خوابه

کار درستو میکنی،همینجوری ی ساعت ی ساعت تغییر بدی شبا راحت تر میخوابه.پسر منم تو روز دوبار میخوابید و ...

یعنی اینطوری خوب میشه ب نظرت؟

یعنی اینطوری خوب میشه ب نظرت؟

اره دیگه،مطمئن باش درس میشه خوابش