من یه کرم خریدم وقتی بازش کردم انگار کرمه تیکه تیکه تو روغن شناور بود بعد روغنه عین آب بود باهاش چیکارکنم درست بشه تازه تاریخ انقضاش هم واسه سه سال دیگس به نظرتون داروخانه پس میگیره ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁
باشه فکر کردم اگه مثلا بزارمش تو یخچال درست میشه ولی نشد
اره برو تا تو باشی اینقد ذوق بازار نداشته باشی😎🤣🤣
نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁
آره اعصاب نداشت انگار منم دیدم شلوغه و همه دارن به ما نگاه میکنن کرم رو گذاشتم رو میزش محکم و جوابشو بلند دادم و اومدم بیرون همه داشتن نگاه میکردن! براش بهتر شد
خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *