2777
2789
عنوان

چمدان داماد

1040 بازدید | 35 پست

سلام یچه ها من اخربرج ۵ احتمالا عروسیم باشه میشه ازالان خریدداماد انجام بدیم ?

و اینکه چی باید بخریم واسش? 

چمدون قصد داشتم ک خودش بخر یدونه فقط , اشکال نداره من نخرم ?

تیکر عروسیمه

ریش تراش

ژیلت 

لباس زیر

لباس خواب

حوله

افترشیو

ادکلن

ست ناخن گیر

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ی چمدون خریدیم پولشو همسرم داد.بستگی ب همسرت داره بهش ی تعارف بزن بگو نصفشو من میدم یا قبول میکنه یا نمیکنه

از الان کم کم خریداتو بکن

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗

چمدان که خودش خرید مر کردنشم که بیرون سفارش دادم 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
خب وسایلاشو تو چی میخوای بزاری ؟ اگر بخوای نشون بدین شما هم باید چمدون داشته باشینولی بازم به توافق ...

نشون نمیدیم به کسی , خانوادش فقط میبینن 

تیکر عروسیمه

آی دونت نو 😑

ولی همه چیز هس 

لباس تو خونه ای 

لباس زیر 

لباس اسپرت بیرونی 

لباس رسمی 

کفش رسمی و کتونی و حالا سبکایی ک میپوشه 

کیف و کمربند 

لوازم ارایشی بهداشتیش ( مام و ادکلن و شامپو و مسواک و خمیر دندون و فوم اصلاح و ژیلت و هرچیزی ک استفاده میکنه )

ماشین ریش تراشش

ادکلن 

دمپایی 

ناخن گیر و ست مروونش 

حوله 

لباس خواب 

فک کنم همیناس 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 

کت وشلوار عروسی کروات

کت وشلوار اسپرت

یه ست  لباس اسپرت

یه ست لباس رسمی

دوست لباس خونگی

لباس زیر دوست

کفش دوجفت

دمپایی دوجفت

ریش تراش و موزر و کیف اصلاح و... 

ادکلن و اسپری و مام

سشوارو برس

ست ناخون گیر

ست حوله 

لباس خواب هم اگه میپوشه

ست کیف و. کیف پول و جاکارتی و سرسوییچی و کمربند 

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
وظیفه شما اینه که یه دست کت و شلوار، پیرهن، کراوات و کفش براش بخری. اگر برا عقد خریدی دیگه لازم نیست ...

اره خودش هم گفت عقد نمیخوام دیگه . ولی بقیه خریدا چی 

تیکر عروسیمه
همینافقط? لباس خونگی و بیرونی نیازنیست?

من فکر کردم منظورت این وسایلِ خرده ریزه گلم

در اصل کت شلوار

کفش 

صندل

اینا هم میخواد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری