2777
2789
عنوان

کسی هست کنکوری باسه روزه هم باشه خیلی خوبم بتونه بخونه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2071 بازدید | 55 پست

یه کتاب بخونید با آرامش بخونید و کامل یاد بگیرید من سال اول هیچی نخوندم سال دوم فقط یدونه کتاب خوندم رتبه ام خیلی فرق کرد 

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
حالا فک کن من الان بعض دارم از استرس، دست و دلمم ب خوندن نمیره شب و روزمو بهم ریخته روزه

مثل من توام .تازه من همیشه خدا فکرم مشغوله غصه همه چی رو  هم میخورم چند  روز بعد کنکورم  هم اسباب کشی داریم الان درگیر اونم هستم

خواهرم همه ی دنیامه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا فک کن من الان بعض دارم از استرس، دست و دلمم ب خوندن نمیره شب و روزمو بهم ریخته روزه

من روزه نمیگیرم...ولی از استرس فقط حالت تهوع میگیرم خودشم تمرکزم از بین رفته خداخدا میکنم که این روزام و کنکورم برام خواب باشه بعد بیدار شم ببینم همش رویا بود واقعی نبودن خیلی وضع بدی دارم

یه کتاب بخونید با آرامش بخونید و کامل یاد بگیرید من سال اول هیچی نخوندم سال دوم فقط یدونه کتاب خوندم ...

اخه پرواز قشنگم کنکور تجربی یه کتاب نیست من کلی عقبم ۹تادرس رو باید بخوونم

اخه پرواز قشنگم کنکور تجربی یه کتاب نیست من کلی عقبم ۹تادرس رو باید بخوونم

میدونم دیگه مال منم یه کتاب نبود که میگم یعنی حتی یه کتاب خوب بخونی تاثیر داری تو فکرکن مثلا من تجربی بودم فقط زیست ۳رو خوندم خوب خوندم و کامل یاد گرفتم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍