2777
2789
عنوان

این آویز و گردنبند خوشگله ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 33 پست
این نقره بعد قیمتش صدتومنه🤤🤤

ن رنگشو گفته ب نظرم چون نقره باشه قیمت این کار بالای ۴۰۰تومنه

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این نقره بعد قیمتش صدتومنه🤤🤤

آره😢😢😢 البته سایز بزرگ فرشته‌ش با زنجیر حدودا صد میشه ..فرشته ی کوچیکشو بدون زنجیر چند وقت پیش برای خودم خریدم ۵۰

♡ بالاخره یه روز به رویاهام میرسم♡
نه نقره‌ش عزیزم ... سبکه

هرچقدم سبک باشه  

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر

بسی زیباس من ک عاشقش شدم

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
ب نظر من خوبه ک .... یه مدت دیگه اگه دلتو زد برو آب طلا سفیدش کن تنوع بشه من طلاهامو اینجوری میکنم ه ...

جدی میگی؟ینی میشه؟من دلم‌میخام حلقه مو نو نوار کنم

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
فاکتورش کو؟

نخریدم هنوز که گفتم اگه بقیه بگن خوشگله امروز برم برش دارم .... شب تاپیک میزنم عکس واقعیشم میذارم ... بین این و دستبند رولکس موندم

♡ بالاخره یه روز به رویاهام میرسم♡