2777
2789
عنوان

بارداری و گرسنگی

301 بازدید | 35 پست

سلام خانوما من هفته هفتم هستم  بعضی وقتا چنان گشنم میشه میگم معدم سوراخ شده  دیشب از گشنگی معدم درد میکرد به نظرتون طبیعیه؟

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹
اره عزیزم طبیعیه، سعی کن از همه گروه های مواد غذایی بخوری

عزیزم وقتی هم میخورم تا یه 10 دقیقه ای انگار اروم نمیشه بعدش تازه میفهمه غذا اومد😂اینقد ضعف میکنم دستام میلرزه از طرفی هم اضافه وزن دارم میتذسم اینقد میخورم خطرناک باشه

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی نازی😍😂طبیعیه❤

😘مرسی که گفتی مهربون

عزیزم وقتی هم میخورم تا یه 10 دقیقه ای انگار اروم نمیشه بعدش تازه میفهمه غذا اومد😂اینقد ضعف میکنم د ...

نه خطرناک نیست، احتمالا قندت میفته

آزمایش بده که خیالت راحت باشه، ولی بازم میگم طبیعیه

...
نه خطرناک نیست، احتمالا قندت میفته آزمایش بده که خیالت راحت باشه، ولی بازم میگم طبیعیه

چشم عزیزم مرسی مهربون لطف کردی😘😘❤

خانومی سعی کن زیاد پلو و ماکارانی نخوری ک تپلت کنه و رو بچه نره ابگوشت مغزی جات خصوصا بادام سیب بخور ک گشنه نشی بچت وزن بگیره ن خودت

گشنگی هم طبیعیه☺

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
ان شاالله هر ددتون سلامت باشین و به شیرینی و خوشی نه ماه رو تموم کنی و بگیریش ّعلت عزیزم🌹🌹🌹💖💖💖

😍ممنون عزیزدلم انشاالله مرسی از دعای قشنگت انشاالله شما هم به آرزوهات برسی خانوم گل

خانومی سعی کن زیاد پلو و ماکارانی نخوری ک تپلت کنه و رو بچه نره ابگوشت مغزی جات خصوصا بادام سیب بخور ...

مرسی عزیزم چشم. مویز یکم گرفتم ولی از گرمیش میترسم روزی یکی دوتا بیشتر نمیخورم به نظرتون اون مشکل نداره؟

دقیقا منم خیلی ضعف میکردم از شدت گشنگی حالت تهوع پیدا میکردمبرا همینم یه عالمه چاق سدم 98 کیلو بودم& ...

الهی 😘منم همینجور دارم تپل و گرد میشم😂