2777
2789
عنوان

پریودی یا حاملگی بعد از دوفاستون

149 بازدید | 18 پست

سلام من زیر نظر پزشک دارو کمک باروری کلومیفن استرادیول و دوفاستون خوردم ک دیشب آخریش بود .....

چن روز بعد پریود میشم یا حاملگیم معلوم میشه

اون ماه ۲۷فروردین پریود شدم؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن ماه استفاده کردی جواب گرفتی حامله شدی

ماه اول .. نمیدونم بخاطر دوفاستون بود یا قرصای دیگع ای ک دکتر بهم داده بود کیست داشتم و چن ماه از اقدامم میگذشت بازهم نتیجه نمیداد رفتم دکتر گفت کیست ریز داری من راستش پیاده روی زیاد میکردم هرشب یکساعت خودموشوهرم .. بستگی داره مشکلت چی باشه

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍
ماه اول .. نمیدونم بخاطر دوفاستون بود یا قرصای دیگع ای ک دکتر بهم داده بود کیست داشتم و چن ماه از اق ...

چ قرصایی داد

ن من کیست ندارم ..... من کلومیفن استرادیول آسپریم و دوفاستون داد

ماه اولمه 

نمشکل خیلی خاصی ندارم شاید خیلی کم تنبلی 

اون ماه ۲۷شدم الان ۲۳ نزدیک نیس البته نامنظمم

دقیقا منم واسه کیستم نامنظم بودم 10روز میشد عقب میوفتاد بعد قطع قرصه دیدم خبری نی بازم گذاشنم ب حساب کیست ب زور مادرم رفتم از ک دیدم مثبته ان شاالله شماهم بااولین دوره حامله شده باشی

چ قرصایی داد ن من کیست ندارم ..... من کلکمیفن استرادیول اسپریم و دوفاستون داد ماه اولمه  نمش ...

ان شاالله ک قرصا روت اثر کرده باشه و البته خدا بهت داده باشه هدیشو😍 من کپسول اووبوست گلوکافوز و دوفاستون