2777
2789
عنوان

تب کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 25 پست

اول خونسرد باش خودت. حوله تمیز رو نمدار کن مرتب بذار رو پیشونی و کف پاهاش.  الان هوا گرمه، زیاد لباس بهش نپوشون. و اینکه آستامینوفن تا تاثیر کنه طول می کشه.سعی کن نخوابی تا اش بیاد پایین. 

عزیزم‌ 

ببین هوای خونه خیلی گرم یا خیلی سرد نباشه

اول اینکه لباس بچه رو کم کن

و با آب گرررررررم حتما حتما گرررررم‌که بچه لرز نکنه چند تا پارجه بیار با اب گرم‌بذار زیر بغل هاش و کشاله ران‌هاش روی شکم نذار چون لرز میکنه و اگه گذاشتی حتما سه ملحفه بنداز روی شکمش

تبشو چک کن دیدی داره بالا میره شیاف بذار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ديشب 37.2باداروشد36.7الانم 38 صبح بردمش دکترتب نداشت سه روزبوداسهال داشت ويکم سرفه که شربت توسيان د ...

تبش زیاد بالا نیس نگران نباش فقط لباساشو در بیار پاشویه کن و استامینوفنشو بده و دستمال خیس کن هی بزار روی پیشونیش در ضمن دعای نور رو هم بخون برای تب خوبه گلم 

من بچه هام تبش تا نزدیکای ۴۰ هم رفته ولی با خونسردی آوردمش پابین 

ان شاالله که گل پسرت خوب شه به زودی

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷