2777
2789
عنوان

خواب...

95 بازدید | 10 پست

سلام

من یه خواب خیلی عجیب دیدم دیشب،کسی میتونه بگه معناش چیه؟

الان میگم😊

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡

ما یه همسایه داشتیم قبلا که پسرشون شهید شده بود

سالی که من بدنیا اومدم

هیچ عکسی هم ازش ندیدم بجز اون تابلوهای قدیمی که بالای خونه ی کسی که شهید داره نصب میکردن

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡

من دیشب خواب دیدم که از این شهید یه بسته مونده بود یادگاری

یه کیسه که پراز خاک جبهه بود"خاک مرطوب بود"و یه عالمه عکس از اون شهید که لابلای این خاک ها بود.

این بسته خونه به خونه میچرخید و هرکسی نگاه میکرد عکسا رو.

وقتی رسید خونه ی ما مامان بزرگم گفت یه نایلون بنداز زیر بسته تا خاکایی که میریزه رو جمع کنی و باز بریزی روی عکسا!چون عکسا اگه این خاک نباشه زود خراب میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین کارو کردم و عکسا رو برمیداشتم خاکو از روش پاک میکردم و نگاه میکردیم

من به اون شهید میگفتم دایی!درحالیکه فامیلمون نبود.

وسط عکسا یهو دیدم یه عکس هست که اون شهید من و خواهرم"دوقلوییم"رو بغل کرده"وقتی نی نی بودیم"و عکس گرفته

درحالیکه وقتی ایشون شهید شده ما هنوز بدنیا نیومده بودیم!!

یه عکس دیگه هم بود که خونه ی ما نشسته بود و لبخند میزد و چشماش خیلی درخشان بود"هنوز برق چشماش توی ذهنمه"

خلاصه عکسا رو دونه دونه دیدیم و وقتی قرار شد باز بذارمشون توی کیسه من خیلی سرسری این کارو کردم

همه رو ریختم توی کیسه و اصلا واسم مهم نبود ترتیبش و اینکه حتی اون خاک های اضافه روچطوری بریزم که خراب نشه بسته!باوجود اینکه خیلی تاکید کرده بودن که اینا یه چیز مقدسه ولی من خیلی سرسری گرفتم

ناخوداگاهت مشغولشه عزیزم. ببین تو خانواده من هم شهید هست. هم جانباز. هم رزمنده. هم اخوند. ادما همه مثل همن. فقط خدا از دلای ادما خبر داره. ذهنتو مشغول خوابت نکن. ما معصوم نیستیم که خوابمون حتما نشونه باشه. و باهامون حرف داشته باشه.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
ناخوداگاهت مشغولشه عزیزم. ببین تو خانواده من هم شهید هست. هم جانباز. هم رزمنده. هم اخوند. ادما همه م ...

من حس کردم کار بدی انجام دادم!!

عذاب وجدان گرفتم از این خواب

اره شاید ناخودآگاهم مشغولش بوده چون حدودا یک ماه پیش خواهرشو دیدم

من حس کردم کار بدی انجام دادم!! عذاب وجدان گرفتم از این خواب اره شاید ناخودآگاهم مشغولش بوده چون ح ...

نه عذاب وجدان نداشته باش عزیز دلم.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون