2777
2789

من خودم خیلی ادم پر مشغله ای هستم.از 4 سال پیش با نی نی سایت اشنا شدم ولی هیج وقت عضو نشدم . الان تازگی عضو شدم و سعی میکنم اگر جایی بتونم مفید باشم نظر بدم و چیزی بنویسم.میخوام ببینم کسی بوده از شما که از نظرات استفاده کرده باشه و براش مفید بوده؟ 

اگه این طور نیست واقعا خیلی وقت نذارم. ممنون .

این سو کشان سوی خوشان, ان سوکشان با ناخوشان.یا بشکند یا بگذرد کشتی در این سیلاب ها.....

اره میخواستم پیام معذرت خواهی به تواهرشوهرم بدم که خداروشکر که نداددددم

من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میخواستم پیام معذرت خواهی به تواهرشوهرم بدم که خداروشکر که نداددددم

😁😄😄😄

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

من واقعا استفاده کردم وممنونم از کسایی که برام وقت گذاشتن مطمئنم کائنات خیرشونو بهشون بر میگردنه

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

منم تقریبا تازه عضو شدم برام جالب و سرگرم کننده و وقت گیر بوده،تنها فایدشم این بوده که باجاریم صمیمی نشم  

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
اینجا خوبه،،،،اماا اما وارد جنگ و توهین و تهمت میشی،،و چون مجازی هستی براحتی جرررت میدن،،وتو دستت ب ...

من اصلا حوصله و وقت  کل کل ندارم عزیزم

این سو کشان سوی خوشان, ان سوکشان با ناخوشان.یا بشکند یا بگذرد کشتی در این سیلاب ها.....

منم توی این یک ماهی که عضو شدم خیلی وقت میذارم و حس اعتیاد دارم😔 ولی خودم از نظرات واقعا استفاده کردم، یکبار یک داروی گیاهی سنگ کلیه رو معرفی کردن که واقعا هنوزم دعاشون میکنم، یکبار هم راجع به تربیت یک بچه توسط خانواده ناآگاه تاپیک زدم که خیلی راهنمایی کردن، بازم هست باید فکر کنم😊

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
منم تقریبا تازه عضو شدم برام جالب و سرگرم کننده و وقت گیر بوده،تنها فایدشم این بوده که باجاریم صمیمی ...

😉✌