2777
2789
عنوان

خاهش میکنم ازتون اینقد...

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاپیکه رو باور نکردم به گمانم صاحب اون تاپیک ترسناک شیزوفرنی داشت ولی با این وجود ترس رفته توی وج ...

وای مگه از یاد ادم میره لعنتی اصلا چن شبه که تو ذهنمه همش حس میکنم الان باید یه چی ببینم😭

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  

نمیدونم من چه مرضی دارم در حد سگ از فیلم ترسناک میترسم ولی خیلی دوست دارم ببینم 😐😂😂البته نمیبینم من چشمامو میبندم میرم تو بغل شوهرم اون میگه وای گردنشو کند وای نمیدونم چی شد خخخ منم میترسم😂😂😂

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
جدی نمیگی که😱

بخدا.. حال میکنم 😁ببین دارم انتخاب میکنم کدومو ببینم 😃 اولی سمت چپی و گذاشتم ۰ 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
بخدا.. حال میکنم 😁ببین دارم انتخاب میکنم کدومو ببینم 😃 اولی سمت چپی و گذاشتم ۰  

وای نکن با خودت اینکارو من جا تو تپش قلب گرفتم😕یه شب داشتم ریلکس با همسرم فیلم میدیدیم و خوشحال از اینکه بچها رو خوابوندم و ازادم همینجور که فیلم رو میدیدم هی جلو تر که میرفت جذابتر میشد تا این که مرده زنشد از وسط نصف کرد اینقد جیغ زدم که شوهرم دهنمو سفت گرفت گفت ابرومون رفت خاموشش میکنم هیس😂😂😂😂😂😂😂

وای نکن با خودت اینکارو من جا تو تپش قلب گرفتم😕یه شب داشتم ریلکس با همسرم فیلم میدیدیم و خوشحال از ...

😂😂😂😂😂😂😂ای جانم .. نه ازین فیلمای اررره و ادم کشی خوشم نمیاد .. بیشتر روحی و مرموززز نگاه میکنم . اینم فککککک کنم بد نباشه .. جات خالی😃تازه حاملم هستم ‌ 😂😂

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
😂😂😂😂😂😂😂ای جانم .. نه ازین فیلمای اررره و ادم کشی خوشم نمیاد .. بیشتر روحی و مرموززز نگاه میکن ...

وای بخدا اصلا خوب نیس ادرنالین رو بالا میبره😓😓😓

وای بخدا اصلا خوب نیس ادرنالین رو بالا میبره😓😓😓

من اخه نمیترسم کلا .. عادت دارم .. اما چون تو میترسی واست یه طوریه . 😘

میخوایم خونه رو عوض کنیم استرس گرفتم قلبم واقعا درد میکنه

انشالله که خدا بهترینها رو بهت بده عزیزم بلا دور باشه ازت💜