2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هميشه نقاط مثبتشو ميبينم ولي خيلي اعصابم بهم ميريزه اينجوري خيلي از پيش چشمم افتاده

نگو عزیز دلم، قرار نیست یه فرد همه خوبیا رو یه جا داشته باشه من شوهرم گیر میده یا لبخند میزنم یا ب شوخی میگم شما ب بزرگواریت ببخش 

گیر دادن از بی تفاوت بودن خیلی بهتره ب نظرم

اره درسته ولي بعضي مسائل زنونه اس مثلا تا من ميخواي يه چيزي درست كنم مياد تو اشپزخونه ببينه هود زدس يا چه ميدونم غر ميزنه اينجا رو خشك نكردي اب ميره تو كابينت گيراي الكي

بخدا نا اميد نيستم كلا دختر انرژيكي هستم ولي از گيراي بي خود خسته شدم از اينكه يكي هر كاري بخوام بكن ...

دقیقا عین منی.امشب از شوهرم یه نظری خاستم اونم گفت نه.گفتم ای بابا منو باش،انگار خودم ادم نیستم و همه چی باید با نظر تو باشه.حالا خداوند بزرگ بهم رحم کرده و یه کم اخلاقش عوض شده

والا همه عین همیم.خوشبخت مطلق نداریم.ادمیزاد یهو خیلی شاده،خوشحاله حالش خوبه،یهو هم یه چیزی میشه ادم ...

دیگه زندگی همینه گلم پستی بلندی داره ما آدما باید یادبگیریم کنار بیایم

نگو عزیز دلم، قرار نیست یه فرد همه خوبیا رو یه جا داشته باشه من شوهرم گیر میده یا لبخند میزنم یا ب ش ...

من يه بچه ١ ساله دارم بايد به خودم بزسم به اون برسم خونه رو تميز كنم همسرمم همش دستور ميده و گير ميده ادم واسش اعصاب نميمونه تازه من دختر ارومي هستم اينجوري شدم باورت ميشه؟😖😔

آخی عزیزم، حق داری عزیزم یعنی ایراد همسرت فقط همین گیردادناشه 

من كلا خودم ادم ايراد گيري نيستم به نظرم همه ادما خوبن و مهربون بيشتر نقاط مثبت رو ميبينم واسه همسرمم همينم اصلا نقاط منفي رو نميبينم مگه خيلي بزرگ باشه يا زيادي رو مخم باشه😖

اره خداروشكر بيشتر همينه كه به همه چيز گير ميده به ساعت خوابيدن و بيداريم به اينكه موبايلم دستم باشه يا نه 

چه برنامه هايي رو موبايلم دارم و از چه برنامه هايي نبايد استفاده كنم چه لباسي بايد بپوشم و همه اين چيزا واقعا اذيتم ميكنه اينا چيزاي كوچيكشه 

واسه بچه و كاراش كه مكافات دارم😖😔

من كلا خودم ادم ايراد گيري نيستم به نظرم همه ادما خوبن و مهربون بيشتر نقاط مثبت رو ميبينم واسه همسرم ...

حق داری عزیزم اول اینکه خداروشکر که ایراد دیگه ای نداره، بعدم بشین منطقی باهاش حرف بزن بگو اینجوری اعصابم میریزه بهم نمیتونم اونجوری که ب بچم برسم محبت کنم نمیرسم ببین حرف حسابش چیه، گیر دادن آدم عصبی میکنه واقعا 

حق داری عزیزم اول اینکه خداروشکر که ایراد دیگه ای نداره، بعدم بشین منطقی باهاش حرف بزن بگو اینجوری ا ...

خيلي بهش گفتم كلا نسبت به همه مدلش انجوريه حتي خواهر و برادراشم از دستش خسته شدن از بس ميخواد به همه گير بده 

مثلا اگه خواهرش ميخواد بره تا جايي انقدر بهش ميگه نه ساعتش بده بايد با اژانس بري چه ساعتي ميايي اين اباسو نپرش اينو بخر ببر كه ديگه كسي بهش نميگه كجا نيخوان برن با چيكار ميخوان بكنن