2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عشق اولم تو چت آشنا شدم حتی عکسشم ندیده بودم بعد یه سال عکسشو دیدم انقدر بیریخت بود که نگو جالبه همین ادم منو سه سال عذاب داد و زجر کش کرد آخرم ول کرد منو هی بر می گشت ولی من دیگه اجازه ندادم وارد زندگیم شه عشق اخریمم همسریم بود که سنتی ازدواج کردیم و بعد از عقد عاشقش شدم

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

[QUOTE=89816658]خخخ خب باقیشوبگو[/QUOTE میخواستم غیر مستقیم‌بهش بفهمونم میخوامش 

وقتی تو حیاط بود انقد از بالکن نگا میکردم بهش وقتی سرشو بالا میکرد زود جیم‌میشدم 

یه بار دیدم  میخواد بیاد از کنارم‌ رو شه بره  تمرین کردم خداییی چه جوری سلام بدم بهش خودمو کشتم سلام دادم اقا اصلا جواب هم نداد رد شد رفت اون لحظه خواستم خفش کنم دیگه 😂😂😂😂😂

دختر گلم 💕 تو ثمره عشق 🤵🏻👰🏻 ۹ساله ی منو باباتی  
خفش میکردی خب😂😁

یه خواهر کوچیک داشتم یه بار بردش واسش بستنی بگیره یهو دیدم‌ دوتا بستنی دستش هست از زیز زبونش کشیدم دیدم اینم واسه من گرفته داشتم‌بال در میاوردم 

نگو اونم به من علاقه داشته نمیدونسته چه جوری بروز بده 

فک میکرده ازش بدم میاد که  وقتی  نگام میکرد من زود چین میشدم‌

دختر گلم 💕 تو ثمره عشق 🤵🏻👰🏻 ۹ساله ی منو باباتی