2777
2789
عنوان

کسی سریال از یاد رفته ها رو دیده؟

730 بازدید | 32 پست

همینکه شبکه یک داره پخش میشه 

لطفا یه خلاصه ازش میگید که منم بتونم ببینم و سردربیارم؟

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یاد ها رفته

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

قشنگه 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

من بخاطر هنرپیشه ها می بینمش

وگرنه موضوع جالبی نداره

یه دختر خیاط که ندیمه ادم پولداراش میره خارج دکتر میشه پسر پولدار عاشقش میشه ولی ج رد میده بهش

یه نفر دومی هم دنبالش هست که دختر شبیهه عشق اولش بوده

از یادها رفته

زمان پهلوی اول هست

دختری به اسم مهربانو به عنوان ندیمه ی یه خانوم از طایفه قاجار میره اروپا و اونجا کلی پیشرفت میکنه،الان که برگشته تو دفتر مجله مشغوله

برادر اون خانوم قجری به مهربانو علاقمنه ولی مهربانو نمیخواد.از اونطرف یه تاجر بانفوذ هم ظاهرا عاشق مهربانو شده

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
چی از فیلم میدونی ؟هر چی فهمیدی بگو اونکیا رو واست بگم

یه دختره که رضا یزدانی عاشقشه 

حسین یاری هم عاشقشه 

نمیدونم چطور باهاشون آشنا شده و اون فریده چیکارشه؟

میترا حجار خواهر رضا یزدانیه؟

قضیه چیه؟

چرا اون دختره به خانواده پولدار مدیونه؟

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟