2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃
من اینطرفم بپرس😁

عزیزم میخواستم بدونم این نزدیکیا حالا یا شهریار یا اسلامشهر یا رباطکریم فرقی نداره زیاد ، میدونین کدوم بیمارستان  میشه رفت آزمایش قبل از بارداری داد؟

زیاد پول نداریم برم مطب دکتر زنان ،شوهرم میگه جایی رو پیدا کن با دفترچه بیمه تامین اجتماعی بری آزمایشها  رو بدی

عزیزم میخواستم بدونم این نزدیکیا حالا یا شهریار یا اسلامشهر یا رباطکریم فرقی نداره زیاد ، میدونین کد ...

فکرکنم آزادش ۳۰تومنه.اگه بخوای این بیمارستانا بری روز قبلش باید زنگ بزنی نوبت بگیری واسه مامایی بعد فرداش بری به دکترش بگی آزمایش بنویسه.بعد آزمایشو ناشتا باش همونجا انجام میدن.بیمارستان اسلامشهر و رباط کریم افتضاحن اصلا اونجا نرو.اما بیمارستان امام سجاد شهریار باز تروتمیزن و برخوردشونم خوبه

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

خب برو پیش ماما.قبل بارداری ی چکاب کلی باید بدی و هم اینکه سونو رحم بدی و تمام بعدش هست که خرجتون م ...

همون چکاب کلی و سونو    رو باید برم بیرون  انجام بدم ؟ یا بیمارستانا  قبول میکنن  توی دفترچم نوشته باشه ؟

ببخشیدا   من توی اینجور چیزا خیلی گیج میزنم تا حالا  اصلا نرفتم برای اینجور چیزا   فقط سرماخوردگی...

فکرکنم آزادش ۳۰تومنه.اگه بخوای این بیمارستانا بری روز قبلش باید زنگ بزنی نوبت بگیری واسه مامایی بعد ...

شوهرم میگه مجبور نیسی بری آزمایشایی بدی که لازم نیست ...ولی تا حالا اقدام نکردیم میترسم میگم برم بهتره.

بنظرتون آزمایشا و سونو بیشتر از ۲۰۰هزار تومن میشه ؟

چون دارم یه مقداری

اگر اطلاعی دارین ممنو میشم راهنماییم کنین

بیمارستان امام رضا رفتی؟

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃

اما به نظر من برو بیمارستان صدر سمت هفت تیر تهران

بیمارستان صدر خیلی خوبه رایگانم هست.با مترو میتونی بری

شوهرم میگه مجبور نیسی بری آزمایشایی بدی که لازم نیست ...ولی تا حالا اقدام نکردیم میترسم میگم برم بهت ...

الان آزمایش بده ببین بارداری بعد توهمون بیمارستان پرونده تشکیل بدی آزمایشات ارزون میافته.اماالان سونوگرافی ها گرون شدن.اولین سونوگرافی هم واسه تشکیل قلب باید بری که حداقل ۱۰۰تومن میشه.بی بی چک زدی؟؟

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️