سلام دوستای عزیزم من یه دوهفته میشه تحت درمان یک عطاری قرار گرفتم .جوشونده ها وعرقیجاتی برام داده .گلاب به صورتتون امروز صب تا الان بیرون روی گرفتم اما به شکمم همین الان تو اینه نگاه کردم دیدم کامل رفته تو.خاستم بهتون پیشنهاد بدم خیلی وقتا شکم داشتن مال ورم رودس برین عطاری داخل چشماتونو نگاه میکنه براتون چند مدل جوشونده میده هم بدنتون کاملا پاکسازی میشه هم شکمتون تخت.دوستمم این کارو کرد همین نتیجه رو گرفت😉گفتم درجریان باشید.😊
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه ببینید من مدتی بود بداخلاق وزود رنگ شده بودم یبوست داشتم بدبین شده بودم حس کردم مشکل جسمیه ومزاجیه .رفتیم عطاری به خاطر شوهرم وخودم هردومون اینجور شده بودیم شوهرم بهش گفت من شکمم ورم کرده همش یبوست دارم نشست توی چشماش نگاه کرد باورتون نمیشه بهش گفت داری افسرده میشی ورم روده داری و کلییی چیزای دیگه.من گفتم پس من بدترم اگه اینجوریه منم باچراغ تو چشمم نگاه کرد وگفت هم تحالت مشکل داره هم روده هات هم کبدت چرب شده
بذارید تا مفصل براتون بگم خیلی اختلاف داشتیم من همش غصه میخوردم بهش گیر میدادم به شوهرم میگفتم بداخلاق وتند خو شدی چون خیلی اروم بود قبلا این شد که اصلا رفتیم عطاری. یه عکس از عنبیه چشمم گرفت گفت خیلییی غصه میخوری کمرت وپای راستت درد میکنه بخاطر ضعف دقیقا درست گفت خلاصه کلی حرف زد
من نمیگم برید همینا که من گرفتم بخوریدا.برید عطاری .من علم طب سنتی رو قبول داشتم اما الان دیگه ایمان اوردم بهش.به اقاهه گفتم من میخاستم برم مشاور انقد که حالم بد بود گفت همه چیز مال تغذیته اینا که من میگم بخور به مرور تاثیرشو نشونت میدم.هربار بیای دوباره عکس میگیرم از چشمت تا بفهمی.بهش میگن عنبیه شناسی