2777
2789
عنوان

خودتونو جای من بذارید

458 بازدید | 42 پست

بهترین خونه تو فامیل خونه منه با بهترین وسایل زندگی 

یه ماشین بنز زیر پام هست و یه ماشین استپ وی

یه باغ بزرگ با یه ویلای دو طبقه که هر وقت بخوام میرم اونجا و هیچ نیاز مالی هم ندارم  و یه دختر هفت ماهه ناناز که عشقمه

ولی.....

.به زندگیم دلخوش نیستم .....

احساس میکنم انتخابم تو همسر اشتباه بود من و همسرم یک سال و سه ماه تفاوت داریم ولی اصلا هم‌روحیه نیستیم...هم فرهنگ نیستیم انگار دارم با یه مرد پنجاه شصت ساله زندگی میکنم

من همیشه دلم میخواست با همسرم اول دوست باشم بعد همسر..دلم میخواست از کنار هم بودن لذت ببریم ...مثلا تو ماشین دست همو بگیریم ....با هم بریم مسافرت خوش بگدرونیم و ....

من تمام احساسای عاطفیم رو تو خودم سرکوب کردم 

💕 دنیام دخترمه 💕

هوو نمیخای؟😐

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبی عزیزم؟ اینایی که تو داری ارزوی خیلیاست عشق علاقرو باید بسازی در کنارش 

والا ماهم قسمت اخرمون مثل توعه منتهی اون قسمت اولمون مثل اخر

17/3/99 از تو دلم رفتی کاش 17/3/400 تو بغلم باشی

عزیزم اینکه دلت میخاست دوست باشی بعد ازدواج کنی به نظرم بی مورده الان که ازدواج کردین چه با دوست شدن چه بدون‌دوست شدن مهم‌اینه تو‌زندگی دوست باشین.

قزار نیست همیشه با همسرتون‌ خوش بگذرونین بهضی وقتا بادوستان فامیل .دخترتون.