2777
2789
عنوان

خانوما کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟

75 بازدید | 9 پست

من باردارم احساس میکنم ۱چیزی ازم میاد بی رنگه بعید میدونم ترشح باشه بنظرتون چیه یعنی بی اختیاری ادراریه توروخدا کمکم کنین خسته شدم هی حموم رفتن ولباس عوض کردن

چند ماهته اگه خیلی زیاده و مثل ادراره ممکنه که کیسه ی ای رحمت پاره شده باشه. از کی این اتفاق افتاده؟ و ا،ه کمه فقط در حد مرطوب کردن لباس زیرته. ترشحات دوره ی بارداریه 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ماهته اگه خیلی زیاده و مثل ادراره ممکنه که کیسه ی ای رحمت پاره شده باشه. از کی این اتفاق افتاده؟ ...

۲۶ هفتمه میرم دستشویی بعضی وقتا اصلا دستشویی ندارم ولی میخوام پاشم یا بشینم یا....احساس میکنم ۱چیزی میاد .چیکار کنم

۲۶ هفتمه میرم دستشویی بعضی وقتا اصلا دستشویی ندارم ولی میخوام پاشم یا بشینم یا....احساس میکنم ۱چیزی ...

بهتره که به دکترت زنگ بزنی و پرسی. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
۲۶ هفتمه میرم دستشویی بعضی وقتا اصلا دستشویی ندارم ولی میخوام پاشم یا بشینم یا....احساس میکنم ۱چیزی ...

دستشوییت ک احساسش رو داری واسه اینه بچه بزرگ میشه و پایین میاد و ب مثانت فشار میاره حس میکنی ...اگ در حد کمه ک ترشحه استراحت کن روی دستشویی فرنی بشین و کمتر زمین بشین ک بلند شدن فشار بهت بیاره واسه لباستم از پدای کوچیک ک مخصوص ترشح استفاده کن اگ خیاده ک لباست رو خیس میکنه زودتر ب دکتر مراجعه کن کیسه اب نباشه ...انشالا ب خوشی و سلامت زایمان کنی..اگ طبیعی هستی روزی ک برای بستری شدن میری زعفران دم کن چند بار بخور تا زودتر فارق بشی