2777
2789
عنوان

عادت بد پسر چهار ساله

254 بازدید | 13 پست

سلام 

عادت داره ناخن هاشو بادست میکَنه، همیشه ناخنهاش گوشه داره و از ته کنده شده متاسفانه با دست دیگرش میکنه میگین چیکار کنم از سرش بیافته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش دستکش بگیر و یه جوری با هر زبونی که میدونی قبول میکنه توجیح اش کن که باید صب تا شب تو دستش بمونه

موقع خواب از دستش در آر

دو سه روز بعد از سرش میوفته

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤

سلام دوست عزیز بنظر من شاید اضطراب داره من یه مرکز خوب میشناسم که از طریق بازی درمانی روی رفتار بچها کار میکنن بنظرم ببرش اینم شمارشونه 22302092    22275312 مرکز پرورش ذهن فرزام

بچه مضطربی نیست؟؟ یکی از علائمی که نشون دهنده اضطراب هست کندن یا جویدن ناخن  یا حتی دندون قروچه تو خواب هست تو بچه ها که با روانپزشک (نه روانشناس) درمان میشه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
بچه مضطربی نیست؟؟ یکی از علائمی که نشون دهنده اضطراب هست کندن یا جویدن ناخن  یا حتی دندون قروچه ...

نه ناخن که نمیخوره دندون قروچه هم نمیکنه،فقط وقتی بیکاره ناخن هاشو میکنه با دست دیگش