2777
2789
عنوان

یعنی بین این همه آدم کسی نیست که آشپزی بلد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 85 پست

سیب زمینی خام وپخته نصفا نصف بزن.بذارسیب زمینی سرد بشه بعد رنده کن.

پیاز رنده کن و آبشو بگیر. ادویه و تخم مرغ هم بزن و در حقم دعا

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون عکس اولی فکر کنم کوکو شکم پر باشه که اونجوری پفکیه  من دوبار درست کردم وا رفت بیخیال شدم

اما کوکو سیب زمینی معمولی  

سیب زمینی رنده کن  پیاز رنده کن  اب پیاز رو نگیری چون حالت پلاستیک میشه روی کوکو از سفتی     مخلوط کن تخم مرغ بزن   اگه قالبی میخوای یه دونه  اگه نه بیشتر   بعد زدن تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه  حسابی هم بزن  بعد از مواد بردار شکل بده بنداز تو روغن  تا سرخ بشه 

التماس دعا

سیبزمینیو رنده ریز کن تخم مرغ بزن لا نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه یه کم مایه تو بذار خنک شه بعد تو روغن داغ سرخ کن هر ۴ تا سیب زمینی یه دونه تخم مرغ بسه

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗
پیاز بزن یه قاشق بکینگ پودر ادویه تخم مرغ خوب سیب زمینی له بشه

پیاز سلیقگیه اما اگر زدی آبش بگیر سیب زمینیت شل نشه

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
من کوکو اصلا بلد نیستم بخدا یعنی یه چن بار درست کردم افتصاح شد یا وا میرفت .میچسبید ب دستم وقتی میزا ...

شاید با سیب زمینی اب پز درست کردی وارفته  با سیب زمینی رنده شده  وانمیره

التماس دعا

سیب زمینی هات که پخت لهشون کن اگه دوست داری یه پیاز کوچولو هم رنده کن وتخم مرغ رو هم بهش بزن و ادیه و نمک .خوب قاطی کن تو روغن سرخ کن .تخم مرغ باعث میشه پف کنه 

وخدایی که به شدت کافیست .
من  که بلد نیستم ..😂😂. اصلا کوکو سیب زمینی ایجوری دوس ندارم ... خام رنده میکنم تخم مرغ میزنم ...

منم خام ببشتر دوست دارم

سیب زمینی پخته رو پخته پیاز میکنم خیییییلی بچه هام دوست دارن

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)