2777
2789

من چهره معمولی رو به پایین دارم پوستم هم سبزه است آرایش هم نمیکنم  

گاهی فقط یه ضد آفتاب ویه رژ کمرنگ 

کلا زیاد آرایش کردن رو دوست ندارم بیشتر دوست دارم مرتب باشم 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط سعی میکنم آراسته باشم

هم توی پوشش

هم اینکه زیر ابرو و بند میندازم

همین

و به نظرم همینم کافیه

لزومی نداره آدم میره بیرون آرایشی بکنه،نهایتش ی ضد آفتاب رنگی

البته ترکش سخته، قبول دارم

ولی خودتون رو همونجور که هستین دوست داشته باشین،همونجور که هستین خوبین

کسی م خوشش نیومد «جهندم»😂😂

برام مهم نیس چهرم در نظر دیگران چطوره خوشگلم نیستم ولی بدون هیچی میرم بیرون

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

صورتم دوست دارم. آرایش برا مهمونی نه استفاده روز مره

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

تو صورتم رژ خیییلی موثر بود چون بی روح بودم تتو کردم ابرومم ک باز ب لطف تتو امادس همیشه پوستمم روشن و چشمام رنگی ...ی جورایی صب از خوابم پا میشم صورتم امادس خخخخ

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

من مشخصات چهره م دقیقا همینه و کلا آرایش نمیکنم

بدون آرایش خیلی احساس شادابی دارم

کلا به نظر خودم خوبم و نیاز به رنگ و لعاب اضافه ندارم

خداجون کمکم کن بتونم این کوچولو رو اون جوری که تو دوست داری بار بیارم😘😘😘
من حتماااااا باید یه کوچولو ریمل یا مداد چشم بزنم  یکمی هم مداد ابرو  یه کمی هم پن کیک&n ...

منم ی مدت همینجوری بودم هی با ارایش و کرم و کانسیلر میپوشوندم بعد ی مدت تصمیم گرفتم ماسکای گیاهی و طبیعی و امتحان کنم پوستم واقعا خوب شد الان حال داشته باشم یکم خط چشم میکشم نداشته باشمم ک هیچ

آه از پاییز سرد،ای کاش من از تو باغی در بهاران داشتم