2777
2789
من چند بستع مولفیکس گرفتم.با ۵عدد موشک قابل شستشو یکتا. امیدوارم بتونم صرفه جویی کنم در مصرف پوشگ

خخخ ازاینورپول آبوتایدومایع گرون میشه تقریباهمون پول پوشکادرمیاد

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مولفیکس میبستم،زود ب زود سایز تغییر میده،پرسیدم گفتن نسبت ب بقیه پوشکا سایزش کوچکتره می‌خوام عوضش ...

نه واسه منکه اینجوری نبود

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
من چند بستع مولفیکس گرفتم.با ۵عدد موشک قابل شستشو یکتا. امیدوارم بتونم صرفه جویی کنم در مصرف پوشگ

پوشک قابل شستشو چجوریه؟

خدایا مرسی بخاطرهدیه قشنگت الهی هرکس بچه میخواد خدابهش بده
من هم ببم بستم هم مای بی بی هم مولفیکس به نظرم کیفیت مای بیبی از همش بهتره اونایی ک بسته بندیش روش ا ...

قیمت مای بیبی چطوره برای نوزاد که به دنیا میاد سایز۱باید بگیرم؟

قیمت مای بیبی چطوره برای نوزاد که به دنیا میاد سایز۱باید بگیرم؟

اگ بچت زیر ۲دوکیلو باشه خدای نکرده باید سایزصفر بگیری وگرنه اره سایز یک بگیر من سایز یک میگرفتم۴۴تا داش ۳۸تومن الان سایز دو میگیرم ۴۴تا داره ۴۷تومن 

اگ بچت زیر ۲دوکیلو باشه خدای نکرده باید سایزصفر بگیری وگرنه اره سایز یک بگیر من سایز یک میگرفتم۴۴تا ...

مرسی عزیزم

من مولفیکس میبستم،زود ب زود سایز تغییر میده،پرسیدم گفتن نسبت ب بقیه پوشکا سایزش کوچکتره می‌خوام عوضش ...

مولفیکس خیلی کوتاه شده..خوشم نمیاد طفلی بچه اذیت میشه....من مرسی سایز 3پنجاه تایی گرفتم 58...

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍