2777
2789
عنوان

نه ونیم کیلو خیلی کمه؟؟؟

169 بازدید | 19 پست

پسرم یازده و نیم ماهشه نه ونیم کیلو ..دماغشم همیشه اویزونه دیگه خسته شدم دکتر بردمش برا سرماخوردگی😔چیکار کنم وزن بگیره وسرماخوردگیش درست شه..قلم میدم بهشش پای مرغ میدم 

ویتامین میدی مرتب بهش؟؟شربت اهن؟؟شیرخودتومیدی؟

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی تو گلوش نمونده اگ علائم دیگ سرما خوردگیرو نداره شاید چیزی تو گلوش مونده وزن پسر من ۱۲ ماهگی ۹۲۰۰ بود وزنش بد نیس خوبه

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
چیزی تو گلوش نمونده اگ علائم دیگ سرما خوردگیرو نداره شاید چیزی تو گلوش مونده وزن پسر من ۱۲ ماهگی ۹۲۰ ...

خیلی میبریمش پیش یه زنه به گلوش نگاه میکنه میگه موندهپبعد درمیاره..اگه بازم ببرم حتما میگه مونده

عزیزم من شنیدم قرص خون و داروی مام کاظم خوبه و سویق اینا رو تو طب اسلامی خوندم امااا خودم تا حالا امتحان نکردم که بگم یه تحقیق کن ان شاالله که بدردت میخوره

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
خیلی میبریمش پیش یه زنه به گلوش نگاه میکنه میگه موندهپبعد درمیاره..اگه بازم ببرم حتما میگه مونده

اینم شنیدم که بده بچه عادت میکنه بهش 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

ن زیاد نبرش عادت میکنه منم انقدر سر وزنش غصه میخورم الان ۱۶ ماهشه ۱۰ کیلوئه

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

دخترمن چی که دوسالشه ۱۰ کیلو😭😭

ساختارش همینه وبرای من خیلی سخته ..همسرم میگه به من رفته دیگه بی خیال وزن شو..۳۰سالشه ۵۶کیلوییه

ولی من هنو باخودم کنار نیومدم

برای سلامتی وعاقبت بخیری دخترم یه صلوات میفرستی   میخوام وزنم رو برسونم 58 من می تونم  وزن فعلی 68
عزیزم من شنیدم قرص خون و داروی مام کاظم خوبه و سویق اینا رو تو طب اسلامی خوندم امااا خودم تا حالا ام ...

سویق هم میدم البته تو غذاش میریزم خالی نمیدونم چطوری بدم..سویق سنجدم خریدم نمیدونم چطوری بدم بخوره