2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره اول بری پیش روانشناس حرفاتو میشنوه اگه لازم باشه معرفیت میکنه به روانپزشک...اونم در موارد خیلی حاد..وگرنه خیلیا مشکلشون با همون روانشناس حل میشه..روانپزشک هم براساس شرح حالت آرامبخش و اینا میده اونم نه الکی...

خدایا راضیم به رضای تو
روانپزشک الکی دارو میده مگه؟ 

وقتی اون مشکل توی رفتارهات اختلال ایجاد کنه  باید بری روانپزشک.اصلا هم نگو الکی دارو میده.هرچی دادو هرچی گفت انجام بدی و دوره هاتو کامل کنی خوب میشی.مادرو خواهرمن ۳ سال تحت درمان بودن خوب شدن.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
وقتی اون مشکل توی رفتارهات اختلال ایجاد کنه  باید بری روانپزشک.اصلا هم نگو الکی دارو میده.هرچی ...

منظورم این بود که مثلا من اشتباهی الان برم پیش روانپزشک حرفامو بزنم اون وقتی بفهمه ک من مشکلی ندارم با چند جلسه مشاوره خوب میشم دیوانه نیست که داروبده اخه همه میگن نرو پیش روانپزشک دارو میده خب دییوانع نیست دکتر که

منظورم این بود که مثلا من اشتباهی الان برم پیش روانپزشک حرفامو بزنم اون وقتی بفهمه ک من مشکلی ندارم ...

باهات موافقم.مرض نداره که الکی دارو بده.وقتی از حالتهات بگی از روی حرفهای خودت وحالت چهره و حرکاتت تشخیصشو میده و دارو مینویسه.خواهرم داشت از دست میرفت.همه بیمارستانهای تهرانو بردیم و همه نوع آزمایش داد هیچکی نفهمید چشه.بردیم روانپزشک گفت اعصاب کل بدنش ریخته به هم.اگه زودتر میاوردید اینجوری نمیشد.بااولین قرص آروم شد گرفت خوابید.مادرم هم که از مریضی خواهرم شوکه شده بود اونم مشگل اعصاب پیداکرد.خداروشکر الان هردوشون خوبن.به حالت عادی برگشتن.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی