2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته بی بی چکم بازم منفی شد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 28 پست
استرس هات مانع از بارداریت میشه... یوگا کار کن... حرف دکترا رو بریز دور... به قصد لذت رابطه داشته با ...

استرسم وقتی شروع میشه که تست منفی میشه اولش فقط امیدوارم  ممنون از راهنمایت عزیز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیبی منم منفی شد هم لتروزل خوردم هم ۲ تا اچ ام جی دوتا اچ سی جی زدم و دوتا فولی خوب داشتم😢😭

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
من 12 روزه  امیدوارم هر دوتا مون پریود نشیم

انشالله که نمیشیم

ماه چندم اقدامته؟

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
اخه نمیشه که بیخیال باشیم من که هر لحظه به بچه فکر میکنم هی استرسم زیاد میشه

یبار یه نفر این سوالو ازم پرسید که چرا وقتی بیخیال میشن باردار میشن.. جوابشو برات کپی میکنم

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
اخه نمیشه که بیخیال باشیم من که هر لحظه به بچه فکر میکنم هی استرسم زیاد میشه

این جوابیه که به اون خانم دادم

ببین گلم. یه چیزی شبیه این جمله میمونه که: خوشبختی مثل پروانه هست وقتی دنبالش می دوی فرار میکنه اما وقتی یه گوشه آروم میشینی خودش میاد و روی شونه هات می ایسته...

ببین گلم کسی که همه فکر و ذکرش باردار شدنه ..  و تنها هدفش اینه که باردار بشه... هیچ دغدغه ای بجز این نداره... و هر ماه که بی بی چک منفی میشه حسابی بهم میریزه و ناامید میشه... همچین آدمی حتی توی رابطه هم وسواس زیادی بخرج میده.... همش دنبال تاریخ تخمک گذاری و این حرفاست... اصلا درک نمیکنه این عشقه که باعث بوجود اومدن بچه میشه... ما هم از عشق بوجود میایم... حتی یه ن جا خوندم که ثابت کرده بودن زمانیکه زن به ارگاسم میرسه و حتی زمانیکه اسپرم وارد بدن زن میشه یه سری هورمون هایی ترشح میشه که باعث تخمک گذاری میشه... حتی کم نیستن افرادی که روز بعد از پاک شدن از پری رابطه دارن و باردار میشن...

پس وقتی یه زن واسه خودش اهداف مختلف و سرگرمیهای زیادی داره بچه دار شدن صرفا یه هدف از بین چندین هدفش میشه... همین پراکنده شدن تمرکز باعث میشهاسترسش کم بشه و حتی توی رابطه با همسرش فکر لذت بردن باشه نه بچه دار شدن... اینطوری کیفیت رابطه بالا میره و احتمال باردار شدنش چندین برابر میشه...

کاش این سوالو زودتر پرسیده بودی تا عده بیشتری میخوندنش...

انشاالله خیلی زود حاجت میگیری گلم...

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
نه نمیره 

😐😐😐😐😐😐

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1