2777
2789
عنوان

افزایش مرخصی زایمان از 6ماه به 9 ماه

407 بازدید | 14 پست

کسی تا حالا با شکایت از تامین اجتماعی تونسته 9 ماه مرخصی با حقوق و بیمه بگیره؟6 ماه اول رو که میدن.3 ماه دیگه رو میگن با شکایت میدن.تو همکارای من یکی شکایت کرده موافقت موقت شده اما الان 9 ماهه برگشته سرکار هنوز بیمه و حقوق 3 ماه دیگشو ندادن.کسی بوده 9 ماه رو بیمه و حقوق گرفته باشه؟منم اخه تازه رفتم شکایت کردم میترسم ندن بیمم ناقص شه

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای.منو بگو فکر میکردم۱ساله حالا میگی ۶ماهه😕😕

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

وای.منو بگو فکر میکردم۱ساله حالا میگی ۶ماهه😕😕

منم فکر میکردم ی ساله😯

کاربر قدیمی ام. بعد از حمله ناگهانی مردها به سایت، ترک نی نی سایت نموده ام و دوباره به آغوش نی نی سایتی ها برگشتم
1 سال برای چند قلوهاست

قبول نیس

من ۱ سال میخواااااااام😭😭😭

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سلام دوستان عزيز، 

بحث داغ مرخصي و بيمه شد گفتم يه پيام بزارم. من الان هفته ٢٨ بارداري هستم شغلم هم استاد دانشگاه هسم. راستش در مورد مرخصي پرسيدم و با همكارانم كه اين راه رو رفتن صحبتي داشتم نتيجه اين شد كه بيمه خدمات درماني كه اصلا مشكلي ندارن و ٩ ماه كامل با خقوق رو دارن. اما داستان سر اونهايي هست كه رسمي نيستن و بيمه اشون تامين اجتماعي هسش. 

قتا اونجايي كه من سرچ كردم ظاهرا ٦ ماه مرخصي رو ميدن سه ماه ديگه بستگي به محل كارتون و موافقت اونها داره. 

تازه من شنيدم اون ٦ ماه هم كه حقوق ميدن اولا ٣/٤ خقوق رو ميدن كه خيلي نامرديه و ثانيا هر ماه هم نميدن سه چهارماهي يك بار ميدن( كه البته اينو مطمين نيسم و شنيدم دوستاني كه تجربه دارن لطفا راهنمايي كنن). والا اون سه ماه هم كه در مورد ما، دانشگاه قبول نميكنه و بدون حقوق هست واسه همين اكثر خانما همون ٦ ماه رو قانع هسن. 

سلام دوستان عزيز،  بحث داغ مرخصي و بيمه شد گفتم يه پيام بزارم. من الان هفته ٢٨ بارداري هستم شغ ...

دوسوم حقوق رو.. بله.. با تاخیر ..الان من امروز 6 ماهم تموم شد هیچی نگرفتم تا الان.. گفتن اواسط تیر یا اخر تابستون احتمالا

واسه ما رو 6 ماهش رو تأمین اجتماعی میده و 3 ماه دیگه رو خود دستگاه پرداخت می کنه

دستگاه منظورت کجاس عزیزم؟

واقعا خیلی بد قانونا منم همین مشکلو دارم سرکلاژم دکتر به من 4 ماه استیلاجی داده ولی بیمه سه ماهشو قبول کرده گفته واسه سرکلاژ فقط سه ماه میدیم اخه این چه قانونیه خیلی حالم بهم میخوره از این اوضاع 

حالا بعدش که بماند ادمو دق میدن تا پولو بریزن ای کاش 9 ماه بود من دلم به نه ماه بود ولی الان میگن 6 ماهه 3 ماهو باید شرکت بده که اونم نمیده

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش