بچه ها من الان 17 هفته و 3 روزمه دیروز خوردم زمین پام گیر کرد به جدول با زانو خوردم زمین الان دستم و استخون قلبم خیلی درد میکنه و میسوزه چیکار کنم خوب شم
خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
عزیزم اول از همه من جات بودم میرفتم دکتر و بعد از ابنکه بعس میگفتم جه بلایی سرم اومده ازش میخواستم یه سونو برام بنویسه که از حالش باخبر بشم بعدم برای درمان دست و پا میپرسیدم و میرفتم دکتر
دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیروز رفتم انومالی و پیش دکترم بهش گفتم میخواست بستریم کنه گفتم نه گفت تنها نباش پس اگه حالت بتر شد زود خودتو برسون بیمارستان فعلا که خدارو شکر بچه چیزیش نشده دیروز تا حالا تکوناشو داره فقط خودم خیلی اذیت میشم از درد قرصم نمیتونم بخورم
خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
عزیزم اول از همه من جات بودم میرفتم دکتر و بعد از ابنکه بعس میگفتم جه بلایی سرم اومده ازش میخواستم ی ...
رفتم سونو عزیزم رفتم انومالی بعدم به دکترم گفتم بچم خدارو شکر براش مشکلی پیش نیومده تکوناشو داره