2777
2789
عنوان

مادر شوهرم چرا اینجوری کرد😞😞پش ش ش😏

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 33 پست

هیچی .توهم مهم بودن.توهم اینکه حسودیتون نشه اخه نکه خواستگار نداشتین و ترشیدین😂توهم اینکه کسی فعلا نفهمخ حرف درنیاره.توهم اینکه ما الان به اندازه غنی سازان اورانیوم مهمیم.از این فازای توهمات خود خاص پندارانه

باید بهش میگفتی خوشحال شدم که بهم نگفتین چون مسایل بی اهمیت فقط وقتمو تلف می کنه

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانه من میگه اون موقع‌ها برا عمم که خواستگار میومده هر وقت مامانه من میرفته بالا.خواستگارا مامانمو میپسندیدن.تا اینکه خواستگار آخریو اصن به مامانم‌ نمیگن.اوناهم عممو پسندیدن بالاخره.حالا خانواده شوهر توام حتما همین فکرو کردن

بعضی ها دوست دارن تو اینجور مجالس فقط اعضای خانواده باشن و مجلس جمع و جور باشه. خواستگاری چیز خاصی نیست که، دو دقیقه حرف اصلی بقیه اش میشینین خوش و بش میکنن فقط!

این مخفی بازیش هم بذار پای اینکه میخواسته نفهمی جلوتر توقع کنی که بگن نه دلخوری بشه. خواستن یهو بفهمی

درکل مهم نباشه برات

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

انقد بدم میاد ک مثلا عروسو جز غریبه میدونن

خب اگه گوش عزیزه گوشواره هم عزیزه وقتی به پسرت میگی خب عروس غریبست؟؟؟

من بچه خواهر شوهر عقدش بود ما از شهر دور اومدیم خونشون عقد محضر بود ما ک رسیدیم هنوز تو حیاطشون بودیم خواهرشوهرم سریع ب شوهرم گفت فقط دایی تو مراسم عقد باشه یعنی خیلی قشنگ ب من گفت تو نیا

منم چیزی نگفتم رفتم یه گوشه نشستم تا شوهرم اینا برگشتن

الانم دخترش داره طلاق میگیره

نمیدونم بعضیا ب چه چیزایی فکر میکنن واقعا

😍برای خونه دار شدنم یه صلوات میفرستی؟😍