2777
2789
عنوان

کم کاری تیرویید و تپش نامنظم قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 16385 بازدید | 32 پست
متاسفانه عوارض مصرف لووکسینه دیگ الان ک خوبی خداروشکر این خوشگل خانوم دخترته هزارماشالا خدا بهت ببخش ...

نه این عکس اینترنته😁 ولی خودمم دختر دارم

من از قبل بارداری کم کاری تیروئید داشتم اما فقط تو بارداری از ترس سلامتی بچم دارو میخوردم الان هم شدید شده ولی دلم نمیخواد دارو بخورم☹️

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه😔 تو باید قوی تر بشی😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این عکس اینترنته😁 ولی خودمم دختر دارم من از قبل بارداری کم کاری تیروئید داشتم اما فقط تو باردار ...

نه عزیز اشتباه نکن گاهی باید تاآخرعمر دارو خورد وگرنه خدای نکرده موهات میریزه پوستت ضخیم میشه و ... حتما درمانتو ادامه بده تبدیل میشه ب گواتر خدای نکرده

نه عزیز اشتباه نکن گاهی باید تاآخرعمر دارو خورد وگرنه خدای نکرده موهات میریزه پوستت ضخیم میشه و ... ...

اوهوم درست میگی، ولی آخه هر روز که میخورم کلی معده درد میکشم

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه😔 تو باید قوی تر بشی😪
اوهوم درست میگی، ولی آخه هر روز که میخورم کلی معده درد میکشم

بخدا موندم ب حالمون بخندم یا گریه کنم هرجا رو میای درست کنی ی جا دیگ نشتی داری منم کلافه ام ازین همه درد و عوارض والا هیچی بالاتر از سلامتی نیست ب حرمت این روزای ماه مبارک خدا همه رو سالم و شاد و تندرست نگه داره الهی آمییین

واااای دقیقا حال منه ول کنمم نیست چیکار کنم چقدر حال بدیه

حتما برو دکتر .مامان منم اینطوری میشد چندسال به هیچکسم نگفته بود بیخیال بود. یه روز حمله شدید اومد سراغش بردیم دکتر یعنی مردیم و زنده شدیم تو وضعیت بدی بود مامانم.اگه از اول میرف دکتر اونطوری نمیشد

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍