nnnnnnnnnaaaaaaffss مدیر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1002 عنوان شیاف نبات | مشاهده متن کامل بحث + 3633 بازدید | 47 پست شنیدم واسه عفونت وگرمی رحم خوبه وباعث باردارشدم میشه! 😞بنظرتون راسته الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم 1398/02/22 | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arameshm عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 21604 اخه نبات ک ی چیز مصنوعی و ساخته دست خاصیتی نداره. من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
مامان_آینده۷۳ عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 2370 منم شنیدم خاله م انجام داده بود اون ولسه کیست انجام داده بود بعدشم حامله شد یه پسر آورد فقط نبات و انجام داد برای کیست؟
هانیh عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5991 نبات تیز و گوشه داره پاره میکنه که😣😣😣😣😣😣 بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
مامان_آینده۷۳ عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 2370 میگن قدیما میکردن منم تو نت سرچ کردم بود دستوراتش نبات و زاج
پرنسا71 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 39894 نبات😳جر میده و میره تو😱😱😂😂😂😂 هر چه اید به سرم باز بگویم گذرد حیف ازین عمر که با می گذرد، میگذرد 💔💔
سفیدبرفی۷۴ عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 4173 من فک کردم از این نبات کیلویی ها که بزرگ هستن از اونا میگی...نگو اندازه عدس هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...
nnnnnnnnnaaaaaaffss مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1002 نبات تیز و گوشه داره پاره میکنه که😣😣😣😣😣😣 عزیزم کم اندازه نخود یکی دوتا .نه کامل بکنی تو الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
مامان_آینده۷۳ عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 2370 عزیزم کم اندازه نخود یکی دوتا .نه کامل بکنی تو نه اندازه عدس عزیزم
9875 عضویت: 1395/05/26 تعداد پست: 18120 نبات اصلا گرم نیست که!نکنه فکر کردید واقعا داخلش زعفرون داره 😃 کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.
nnnnnnnnnaaaaaaffss مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1002 بعضیا از یه چیزی اطلاعات ندارن فقط مسخره میکنن😐 اره😕خب ادم اینو میدونه دیگه گیر نمیکنه فک نکنم نیاز به گفتنش باشه بازم میپرسن الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
nnnnnnnnnaaaaaaffss مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1002 خب اونایی که رفتن ونرفتن توکه قابل تفکیک نیستن ازکجابفهمم این تورفتس یانرفتس بره اون تو ذوب میشه دیگه نمیاد بیرون مطمعن باش الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
cinderella2018 عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 1925 بره اون تو ذوب میشه دیگه نمیاد بیرون مطمعن باش من دیگه حرفی ندارم سیندرلا هستم کفش ملی من توقصرجامونده ولی شاهزاده هنوز نیومده پسش بده!!! این نرماله؟!
nnnnnnnnnaaaaaaffss مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1002 منم شنیدم خاله م انجام داده بود اون ولسه کیست انجام داده بود بعدشم حامله شد یه پسر آورد عه فقط نبات یاچیزدیگم .چن ماه الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم