nnnnnnnnnaaaaaaffss مدیر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1002 عنوان شیاف نبات | مشاهده متن کامل بحث + 3632 بازدید | 47 پست شنیدم واسه عفونت وگرمی رحم خوبه وباعث باردارشدم میشه! 😞بنظرتون راسته الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم 1398/02/22 | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابربهار8696 عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 1150 بزارید یه نبات واسمون بمونه اخه اون بدبختم میکنید اونجاتون😐😐دیگه حالم بد میشه با چایی بخورم پس فردا قاشق راهم جا شوهر میخوان استفاده کنن برا اونجاشون😂😂😂
گلدخترمامانم عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 1643 خب نمیمونه که گیر کنه😕 😂😂😂 نمیدونم عزیزم من از این چیزا سر در نمیارم
مریم_بااااانو عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 3072 نباتتت😮😮😮 بعد چیزه نبات یکم زبرو اینا نیست؟ 😕 کم نه یه شاخه کامل
مامان_آینده۷۳ عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 2370 نباتتت😮😮😮 بعد چیزه نبات یکم زبرو اینا نیست؟ 😕 اندازه یه عدس باید بذاری نه ۱ کیلو که😂
آباندخت566 عضویت: 1395/12/22 تعداد پست: 16928 نبات تیز و گوشه داره پاره میکنه که😣😣😣😣😣😣 این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش
سفیدبرفی۷۴ عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 4173 هرچیزی رو شیاف نکنید...#ن به نبات هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...
nnnnnnnnnaaaaaaffss مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1002 من دیگه نبات نمیخورم همشونو ک نکردن اون تو 😂باعرض معذرت الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
روشنا۹۶ عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 6158 منم شنیدم خاله م انجام داده بوداون ولسه کیست انجام داده بود بعدشم حامله شد یه پسر آورد یاعلی
نازلیییییی عضویت: 1392/06/17 تعداد پست: 15765 این همه راه واسه گرم کردن رحم هست!!!😐😐 حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
nnnnnnnnnaaaaaaffss مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1002 مورچه جمع میشه نکن 😂😂😂باشه الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
مامان_آینده۷۳ عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 2370 خب نمیمونه که گیر کنه😕 بعضیا از یه چیزی اطلاعات ندارن فقط مسخره میکنن😐
cinderella2018 عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 1925 همشونو ک نکردن اون تو 😂باعرض معذرت خب اونایی که رفتن ونرفتن توکه قابل تفکیک نیستن ازکجابفهمم این تورفتس یانرفتس سیندرلا هستم کفش ملی من توقصرجامونده ولی شاهزاده هنوز نیومده پسش بده!!! این نرماله؟!
nnnnnnnnnaaaaaaffss مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1002 منم شنیدم میگن قدیما میکردن الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم