nnnnnnnnnaaaaaaffss مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1002 عنوان شیاف نبات 3632 بازدید | 47 پست شنیدم واسه عفونت وگرمی رحم خوبه وباعث باردارشدم میشه! 😞بنظرتون راسته الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم 1398/02/22 | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روژین۱۲۳۵ عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 5188 همینمون مونده نبات شیافت کنیم بیخیال گلم من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞
سفیدبرفی۷۴ عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 4173 😒😒😒😒😒 هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...
cinderella2018 عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 1925 من دیگه نبات نمیخورم سیندرلا هستم کفش ملی من توقصرجامونده ولی شاهزاده هنوز نیومده پسش بده!!! این نرماله؟!
mona_banoo عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 3318 ینی چی ؟؟نبات خوردنی😦 تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃
مامان_آریا_جان عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 986 بزارید یه نبات واسمون بمونه اخه اون بدبختم میکنید اونجاتون😐😐دیگه حالم بد میشه با چایی بخورم
nnnnnnnnnaaaaaaffss مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1002 کلاغا خبر اوردن باس مراقب باشی گیر نکنه خب نمیمونه که گیر کنه😕 الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
شهبانویم عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 185 شیاف عسل من شنیدم عسل طبیعی با روغن زرد حیوانی کمی قاطی بشه
خودمونینیم عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 10171 شیاف پولکی شکر قند پیاز ماکارونی اینا هم کم کم تو صف هستن گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)
missdrj عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 3399 نباتتت😮😮😮بعد چیزه نبات یکم زبرو اینا نیست؟ 😕 تقصیر خودته در دیزیو باز گذاشتی😒😒وگرنه گربه ذاتش بی حیاس😏😏
هانیh عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5991 از این نبات چوبی😂😂😂😂 درد نداره؟ 😂 بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩