2777
2789
عنوان

اپ 7030 رو کی استفاده میکنه؟

2400 بازدید | 13 پست

تا حالا استفاده کردین؟  دانلود کردم ولی میترسم تهش کلاه برداری و اینا باشه فقط ی رمز دومم لو بره.

اگ استفاده کرده کسی ی ندا بده ممنون میشم😊😊

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

آره،من درآمد هم دارم

کدم mimkab هست

گلاهبرداری نیست،فقط جای اینکه میلیاردی پول تبلیغ ب صدا و سیما بدن،سودشو میدن ب مردم ک عضو بگیرن

همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره،من درآمد هم دارم کدم mimkab هست گلاهبرداری نیست،فقط جای اینکه میلیاردی پول تبلیغ ب صدا و سیما ...

مرسی عشقم. چند درصد برمیگرده؟😆😆 خوندم ولی حوصله دقیق شدن نداشتم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
سلام من دارم ولي اپ خالي اپ ٧٠٣٠ نيست خيلي هم خوبه 

🙏🙏🙏 چرا نفهمیدم اپ خالی چیه؟؟؟

مرسی عشقم. چند درصد برمیگرده؟😆😆 خوندم ولی حوصله دقیق شدن نداشتم

۷۰ درصد سودش

مثلا اگر شا رژ ۵۰۰۰ تومنی،۲۰۰ تومن سودش باشه،۱۴۰ برای شما میاد

بتونی زیر مجموعه بگیری عااالیه

من نزدیک ۱۰۰ تا زیر مجموعه دارم اونم خانوادم هستن،امروز نزدیک ۱۰ تومن سود داشتم

همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه
منظورم اينه كه وقتي دانلود كردم با عنوان اپ بود 

اها... مرسی عشقم

۷۰ درصد سودش مثلا اگر شا رژ ۵۰۰۰ تومنی،۲۰۰ تومن سودش باشه،۱۴۰ برای شما میاد بتونی زیر مجموعه بگیری ...

چ خوب مرسی

من استفاده کردم فعلا ک کلاه برداری نیس ، اگه نیاز ب کد،معرف داشتی ۳۳۸۰۰رو بزن ، من اعضام همش خانوادم ...

ممتون گلم همون موقع نصب کردم. ولی تا حالا هیچ ترانکنشی نداشتم 😯😯

سامانه «هفتاد سی» کاربران را در ۷۰ درصد سود بازار بزرگ محصولات اعتباری از جمله شارژ و بسته های اینترنت و قبض و… شریک می کند.

شما روی خرید کسانی که از طریق شما با سایت و اپ ۷۰۳۰ آشنا شده اند، سود مشخص خواهید داشت.

از طریق لینک زیر در چند ثانیه عضو شوید و شروع به درآمدزائی کنید.

https://landing.7o3o.ir?referId=nee7700

شناسه‌ی معرف هنگام ثبت نام: nee7700