2777
2789
عنوان

ای یو ای شیراز

3166 بازدید | 22 پست

سلام خانومای مهربون 

من 2سال منتظرم چن بار چکاپ رفتم و دکتر میگفت خوبی مشکلی نداری ولی هیچوقت پریود منظمی نداشتم همیشه چن روز تاخیر دارم همسرمم کم تحرکی داره(40هست)میخام تو شیراز ای یو ای کنم توروخدا هرکی انجام داده شیراز کمکم کنه

دکتر صیادی خوبه؟یا برم بیمارستان زینبیه؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خودم حس میکنم شاید تنبلی تخمدان دارم از رو علایمی تو نت خوندم چجوری بفهمم که دارم یا نه 

از روی سنو دکترا بهت میگن که داری یا نه 

اگر مشکل نازای داری وقتتو الکی هدر نده و اگر هرینش برات فرقی نداره برو زیر نظر یه دکتر خوب زینبیه نمیدونم خوبه یا نل ولی مادرو کودک و رستمی و .... بهترن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم احتمال زیاد تنبلی داری این مشکل رو رفع کنی انشالله باردار میشی،حتما حتما پیش یه دکتر خوب وتایید شده برو بعضی دکترا الکی دارو میدن فقط به بدنت آسیب میزنن خدایی نکرده

از روی سنو دکترا بهت میگن که داری یا نه  اگر مشکل نازای داری وقتتو الکی هدر نده و اگر هرینش بر ...

فرفی نمیکنه چ روزی برم تو دوره؟ یا روز خاصی باید برم؟

رستمی همه میگن که نرو جدیدا پولکی شده و خودش مریض نمیبینه نمیدونم کجا برم پیش چ دکتری 

دکترا کدومشون  پولکی نیستن؟؟؟؟!!!!

بلخره باید یه سری ازمایش و سنو بدید خودتو شوهرت تا مسکل رو ریشه یابی کنید و بعد درمان 

دکتر که میری حتنا حتما متخصص نازاییی باشه و تو این زمینه کار کنه یعنی معروف باشه مثل رستمی ابطحی پارسا نزاد عمویی ..... پیش دکتر الکی نرو از اول یه دکتر خوب انتخاب کن و .... 

رستمی هم حرف اخرو اول میزنه و راهو میخواد کوتاه کنه و کارش واقعا خوبه ..‌.

تعریف عمویی رو هم زیاد شنیدم زینبیه هم میگن کار میکنه و ....

فرفی نمیکنه چ روزی برم تو دوره؟ یا روز خاصی باید برم؟

معمولا سنو واژینال روز ۲ تا ۵ پری هست هر دکتری خواستی بری سعی کن این روزا بری تا دیگه سنوت هم بکنن و .... استرس هم نداشته باش ازمایش و اینا هم هرمونیا باید بین همین روزا باشه پس سعی کن روز ۲ پری بری البته از قبل وقت بگیر که شاید نوبت گیرت نیاد و .... 

معمولا سنو واژینال روز ۲ تا ۵ پری هست هر دکتری خواستی بری سعی کن این روزا بری تا دیگه سنوت هم بکنن و ...

دقیقا روز 5پری پیش دکتر فرشته بهرامی سنو واژینال دادم گفت همه چی اوکیه 

نمیدونم دیگه...

خودتون یا اطرافیان کسیو میشناسید پیش دکتر صیادی باردار شده باشه؟

نه ما اصلا مشکل نازای نداریم تو فامیل منم بخاطر خاص بودنم و متفاوت بودنم این مشکلو دارم خخخخ ولی خب معروف شده حتنا کارش خوب بوده و ....