2777
2789

عزیزم من پرستار هستم و دوسال تو بخش اطفال کار کردم یه بچه با تشخیص سوتغذیه یه دکتر بستری کرده بود،یه دکتر دیگه که باتجربه و رئیس بخش بود از من پرسید این بچه بنظر خوبه چرا بستری شده گفتم سوتغذیه گفت من پدر مادر این بچه میشناسم و دیدم دوتاشون ژنتیکی لاغرن خوب بچه هم به پدر و مادرش رفته گفت به دکترش تذکر میدم الکی مریض بستری نکنه بچه ای که اینقدر همه چیش خوبه،حالا شما هم یه نگاهی به ژنتیک خودتون بنداز اگر همه قد بلندن اون وقت دنبال علت باش معمولا ویتامین میدن دکترا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من پرستار هستم و دوسال تو بخش اطفال کار کردم یه بچه با تشخیص سوتغذیه یه دکتر بستری کرده بود،یه ...

شما که پرستار هستین میشه منو راهنمایی کنید 

پسر من تا پایانه ۳ سالگی خیلی خوب بود 

همه چیش روی فرم بود

ولی بعد از اون یه دف لاغر شد وق دیگه به اون بلندی قبل نشد

دخترم که میبردن فقط زینک دادن 

الان که ۷ سال ونمیشه قدش ۱۲۳وزنشم ۲۱

بنظر شما چجور 

واسه دکتر غدد هم وقت گرفتم

پدرش ۱۷۷ با ۸۰ وزن

منم ۱۶۰ با ۷۸ وزن که البته خودم باد از ازدواج وزنم اضافه شد

قبله اون ۵۸ بود

ببخشید گفتم همه چی با هم توضیح بدم

عزیزم من پرستار هستم و دوسال تو بخش اطفال کار کردم یه بچه با تشخیص سوتغذیه یه دکتر بستری کرده بود،یه ...

عزیزم خیلی ممنون ازراهنماییت من شوهرم قدمون کوتاه نیست  قد بلندم‌نیستیم من خودم ۱۶۵

شما که پرستار هستین میشه منو راهنمایی کنید  پسر من تا پایانه ۳ سالگی خیلی خوب بود  همه چ ...

ببخشید الان پیامتون دیدم،عزیزم بچهایی که  رشدشون کم هست،دکتر اطفال معمولا براشون گرافی مچ دست مینویسه و با استفاده از اون سن استخوانی بچه و اینجور چیزها مشخص میشه،حتما اگر برای کاری داشتید پیش دکتر اطفال رفتید بهشون بگید برا رشد کم بچم براش گرافی مچ دست بنویسید انجام بدن یه عکس ساده هست،اگر دکتر خودشون تشخیص بدن که رشدش کمه حتما براتون مینویسه