2777
2789

سلام خانمای گل من دوس دارم تپل بشم هرچیم بگین تجربه کردم شما نظری ندارین اشتها زیاد ندارم راستی کسی تجربه استفاده از قرص شکوریدین یا پودر جنرال تونیک داره کمکم کنین ممنون میشم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

برعکسه من میخوام لاغر شم😂

انســـــــــانهاى بــــــزرگ ،دو دل دارنــــــــد ؛دلـــــى که درد مى کشـــــــــــد و پنهـــــــــــــــان است و دلـــــــــــــــى که میخندد و آشکـــــــــــــــار است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مدت هر روز مثل خرسسسسسسسسسسسسس چیپس و پفک خوردم چاق شم اما بگو نیم گرم اضاف کردم؟ هیشی. 

یعنی کم مونده بود از خوردن بترکما. اما همچنان ۴۶ کیلو

prove yourself to yourself not others
من یه مدت هر روز مثل خرسسسسسسسسسسسسس چیپس و پفک خوردم چاق شم اما بگو نیم گرم اضاف کردم؟ هیشی.  ...

خوش بحالت،من آبم میخورم چاق میشم

✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪

من چاق بودم بارژیم ۱۲ کیلو کم کردم الان خییییییلی خوشحالم 

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
من یه مدت هر روز مثل خرسسسسسسسسسسسسس چیپس و پفک خوردم چاق شم اما بگو نیم گرم اضاف کردم؟ هیشی.  ...

منم چهل وچهارم بیاین باهم تپل شیم اخه لاغری زیادم خوب نیس لباس تو تنه ادم زار میزنه بچه ها دوستاتونو صدا بزنین بیاین نظر بدن ممنون میشم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
منم چهل وچهارم بیاین باهم تپل شیم اخه لاغری زیادم خوب نیس لباس تو تنه ادم زار میزنه بچه ها دوستاتونو ...

مخصوصن اینکه من قدمم بلنده. 

من قبلا اینطور نبودما. ۶۰ کیلو بودم و حسابی خوشفرم. یهو شدم چوب شور. 

prove yourself to yourself not others
برعکسه من میخوام لاغر شم😂

عزیزم چه اشکال داره از دوستان بپرسین کسی لاغر شده کمکتون کنه 

چجوری ؟؟؟میشه ب منم بگی رژیمتو لطفا

رفتم دکتر تغذیه عزیزم رژیم داد بهم ,, و برعکس باور عموم که میگن کم بخور لاغر شی من غذام کاملا اندازه بود و دکتر میگفت کامل غذای رژیمتو بخور حتی اگه سیر بودی چون پوستت خراب میشه 

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

بچه ها من راه حل لاغری دارم اما چاقی بلد نیستم میتونم کمکتون کنم لاغر بشین